Skip to content
7 reacties
275 weergaves

Bi hetero bi hetero bi hetero..........

Ugh ik zit met dit probleem. Ik denk dat ik bi ben, maar ik ben veel meer, en echt veel meer aangetrokken tot jongens. Ik bedoel, sommige zijn zo cute, soms nerdy, of juist een beetje stoer, of juist weer heel zachtaardig. Hun lichaamsvormen zijn gewoon mooi, of juist hun innerlijk is zo puur. Meiden vind ik meestal gewoon saai en niks interessants. Maar misschien ligt dat aan de meiden die ik ken. Ik weet niet echt hoe het nou zit. Mijn beste vriendin lacht er om als ik het me hardop af vraag en verteld me dat ik gay as HELL ben, en dit is allemaal in good fun, maar nogsteeds vraag ik het me af. Iemand met hetzelfde probleem, of iemand met misschien een soort suggestie antwoord iets? Haha

16 jaar
6 jaren geleden

7 Reacties

  • Hey, ik snap het best wel. Toen ik voor het eerst interesse had voor meisjes, had ik een hele grote voorkeur voor jongens, maar bij mij is het verandert. Ik heb nu weer het dilemma; lesbisch of bi?!? Sexuality = valid ,het kan altijd weer veranderen. Je hoefd nergens zeker over te zijn

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Als je niets voor meisjes voelt maar wel voor jongens dan ben je gewoon homo. Niets ingewikkelds aan. Dus waar dat idee van hetero-bi vandaan komt? Je kunt beter dat hele hetero-bi vergeten en zo snel mogelijk een leuke vriend zoeken. Zul je meteen merken wat je nu mist. Trouwens het feit dat je "een beste vriendin" om mee te praten zegt al voldoende over dat je homo bent. Een hetero-jongen heeft die nooit.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • ik heb precies hetzelfde, alleen dan met meisjes (natuurlijk). Kijk gewoon wat je gevoel zegt door bijvoorbeeld eens op te letten dat wanneer je een mooi meisje ziet je iets voelt. Als je niks bij meisjes voelt is er een grote kans dat je homo bent. Luister naar je gevoel en laat je niet beïnvloeden door je omgeving. Dan zal je vanzelf wel zien wat je geaardheid is.

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik snap de vraag van TS eigenlijk niet goed. Waarom zou je denken dat je bi-hetero bent als je op jongens valt? Dan ben je toch gewoon homo, dat is dan toch duidelijk? En waarom zou je dan met een probleem zitten zoals TS zegt? Ik zie niet wat het probleem is. Volgens mij creeerd TS het probleem zelf met zijn bi-gedachte.

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • Als ik je vraag lees ben je volgens mij gewoon homosexueel. Is niets mis mee hoor. Maar waarom doe je zo moeilijk over dat je bi zou zijn. Accepteer gewoon dat je homo bent en kom daar voor uit en stop met dat gezeur over bi. Je valt gewoon op jongens. En meisjes vind je niets. Klaar. Zul je uiteindelijk zelf ook gelukkiger van worden.

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • ik denk zelf dat er wel een kans bestaat dat je bi bent. maar dat ligt aan jou of je ze echt leuk vind kwa dat je ze echt zou willen zoenen ofzo. ik ben zelf gay btw :P en ik heb een beetje ervaring daarmee. maar je kan natuurlijk ook meisjes hebben die een ander karakter hebben dus dat die dan wat meer op een jongen lijken daarop.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Volgens mij zijn mensen nooit 100% hetero, homo of precies 50/50 bi. Het is meer een soort schaal van hetero naar homo en iedereen zit er ergens tussenin. Kennelijk zit jij meer aan de homo-kant, maar dat maakt je nog niet 100% homo. Maakt ook eigenlijk niks uit, zolang je jezelf maar accepteert. Zo’n naampje is niet belangrijk.

    18 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

    Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

    Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

    Ga naar Jongenout.nl over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren
  • Iedereen is anders

    Iedereen is anders

    Ben je er nog niet helemaal uit wie je bent of op wie je valt? Dat is helemaal niet erg, iedereen doet dit op diens eigen tempo en eigen manier. Ga naar Iedereenisanders.nl.

    Ga naar Iedereenisanders.nl over Iedereen is anders
  • Podcast Sense Talk

    Podcast Sense Talk

    Ken jij Sense Talk al? De podcast waarin jongeren praten over seksualiteit. Bijvoorbeeld de eerste keer, coming-out, thuis praten over seks en nog veel meer. Ga naar sense.info.

    Ga naar Sense.info over Podcast Sense Talk

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten