Skip to content
52 reacties
5804 weergaves

Jongen die gtaag meiden kleren draacht vraag voor jongens en vraag voor meisnes

Hay daar. Ik ben een jonge die graag meisjes kleren draagt. En ik heb 2 vragen. 1 voor de jongens die ook graag meisjes kleren dragen wat vinden jullie fijn om te dragen? Hier mee bedoel ik majoos rokjes jurkjes en wat voor soort jurkjes dat soort dingen. En voor meiden wat vinden jullie van jongens zo als ik? Al vadt bedankt en veel plezier met je leven??

15 jaar
8 jaren geleden

52 Reacties

  • Als je hetero ben maakt het toch niet uit of je met een dames pyama of heren pyama van satijn draagt.kijk maar uit dat je niet uit je bed glijdt met als dat satijn,eerlijk is eerlijk het lijkt mij best geil om in satijn te slapen maar het is best moeilijk om aan deze nachtkleding te komen vind ik!

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik draag altijd satijnen meisjes pyamas. Mijn hele bed is ook van satijn. Hoeslaken, lakens, dekbed etc. Ik ben een jongen van 20 en hetero. Ik zou graag een vriendin willen die het goed vind dat ik in satijn slaap.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Hoi allemaal, ik zou ook graag meisjes kleding willen aantrekken, ik ben trouwens ook homo en zodra ik uit de kast ben, ben ik van plan om ook wat kleren te kopen.

    13 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik draag al een tijdje strakke meisjes jeans, ik pakte ze eerst van me zusje ik vond het lekker hoe ze om me benen zaten en vind het fijn om er gewoon in rond te lopen. Me zus betrapte me ermee en vond het raar. Maar heb toen met haar gesproken en zij heeft toen een paar van haar oude jeans gegeven. Als ze gaat shoppen vraag ik haar soms om ook een jeans voor mij mee te nemen en dat doet ze. Zij is de enige die dit weet en ze accepteert mij. Recentelijk heb ik haar ook gevraagd voor wat meisjes ondergoed en leggings, ze keek even vreemd en ik voelde me raar. Maar ze heeft het toch voor mij gekocht. Als onze ouders niet thuis zijn draag ik graag een strakke jeans of legging met kanten slipje of string mijn zus is het nu al gewend en we kijken soms samen een film op de bank

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik draag graag jurkjes ik heb er een van k3 waar ik helemaal weg van ben ik dans en zing zo graag in dit jurkje

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Gisteren naar Amsterdam gegaan om te shoppen. Daar kijken ze echt niet op als je als jongen in het meidenrek kleding zoekt. Heb een maillot gekocht, een leuk rokje om er over heen te dragen plus een topje van de H&M. Bij Claires een paar nieuwe oorbellen. Flinke hangers, maar die verkoopsters vonden het alleen maar leuk om te helpen. Liep trouwens voor het eerst over straat met tuinbroek aan, wat ik in mijn woonplaats dus niet durf.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik draag al enkele jaren meiden kleren. Sinds een jaar ga ik nog een stapje verder door me op te maken, pruik en nepborsten te dragen. Mijn moeder en zus weten het en loop dus zo ook rond in huis en krijg soms ook tips van ze vooral van mijn zus.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Hey meisje 21 ik heb dat ik het genees thuis durf te dragen. Ik pak soms een jurkje uit mijn zus haar kast en doe hem dan in de badkamer aan ik weet niet waarom ik vind het gewoon fijn om het te dragen ik zou ook heel graag een keer met iemand anders het willen doen. Ik zag op YouTube een twich streamer die op twich als een vrouw er uit zag maar die niet zo voelde en dat hij er niet altijd zo uit ziet denk dat ik dat ook heb weet het niet zeker

    14 jaar
    3 jaren geleden
  • ik hou enorm veel van meisjeskleding en zit ook zo fijn. Zelf ben ik een transgender (male to female) en moet nog in transitie gaan maar draag wel al bh's en gewoon meisjeskleding maar ben bang om daarmee over straat te gaan. Hoe moet ik dat doen? groetjes *geennaam*

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • he weet niet of iemand dit ziet maar ik wil graag meisjes kleding dragen zoals hele korte broekjes of rokje of navel t-shirts mijn ouders weten dit niet. maar ik heb zelf van een oude broek een heel klein broekje gemaakt. maar bij mij is het van dat ik heeeel graag 1 dag een meisje wil zijn en daarna gewoon weer jonge wil zijn. maar weet niet hoe heeft 1 van jullie nog ideen of tips?

    14 jaar
    3 jaren geleden
  • hé noem me maar T. ik vind het heel fijn om sexy kleding te dragen ik schaam me er voor en heb het nog nooit tegen iemand gezegt bang voor wat ze zeggen ik wil eigelijk heel graag met iemand door praten weet dat dat een beetje verkeerd klinkt maar als iemand intresse heeft stuur maar ..

    14 jaar
    3 jaren geleden
  • Zeg jongen J11, Wat jij daar doet daar klopt helemaal niets van hoor! Dat jij het spannend vindt om meisjeskleren te dragen dat is een ding. Zoals je hier kan lezen ben je echt niet de enige, maar geld stelen van je moeder dat is heel erg verkeerd!
    Ook dat jokken hoort niet, maar ik begrijp wel dat je liever niet tegen je moeder vertelt dat je jurken gaat aantrekken en "dingen doen".

    Ik begrijp wel dat jij op jouw leeftijd niet genoeg geld hebt om kleren te kopen, maar je zal toch een andere oplossing moeten bedenken. (En dat is dus niet ze stelen uit de winkel!)
    Wat jij doet in die jurk dat hoef ik niet te weten, maar wat doe je verder met die jurken? Neem je die mee naar huis en verstop je ze op je kamer? Op een dag vindt je moeder ze zeker en dan heb je wat uit te leggen.

    Het beste zou zijn om er met je moeder over te praten dat jij het leuk vindt om af en toe meisjeskleren aan te trekken, maar ik denk dat je dat voorlopig niet durft. Misschien dat je van meisjes kleren kan krijgen die zij niet meer dragen. Je kan zeggen dat het voor een spelletje is. Dat is ook een beetje jokken, maar niet helemaal.

    Probeer een eerlijke jongen te zijn, dan voel jij je veel beter. Dat van dat meisjeskleren dragen daar zal niet iedereen begrip voor hebben, maar je bent niet de enige en je doet er niemand kwaad mee. Iedereen heeft wel zo zijn geheime pleziertjes.
    Probeer iemand te vinden die het ook leuk vindt. Samen is gezelliger. Soms vinden meisjes zo iets wel leuk. Kunnen jullie samen verkleedspelletjes spelen. Veel leuker dan dat stiekeme gedoe.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Hey ik draag rokjes en jurkjes als jongen ik ga altijd geld stelen van mijn moeder en ga wat kopen en dan neem ik het mee naar een plek waar niemand is ik zeg gewoon tegen mijn moeder ik ga even met mijn vrienden spelen maar ik ga eigelijk andere dingen doen en dan ga ik gewoon dingen doen in mijn jurk dit is een vraag voor de jongens doen jullie dit ook?

    11 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik draag graag leren leggings en laarzen voel me daar altijd fijn in (wel thuis alleen). Ik vind het overigens ook heel aantrekkelijk bij vrouwen. Dus denk dat het een soort fetish voor me is.

    23 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik draag meisjes strings

    13 jaar
    3 jaren geleden
  • Leren legging bedoel je? Zo ja, heb ik zelf ook, helemaal te gek

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik draag af en toe een lerenbroek van Only. En heb eigenlijk altijd meidenschoenen aan.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • ik heb nu momenteel een maillots en daar onder een slipje van mijn zus aan. ik vind dit heel geil en lekker zitten ben wel gewoon hetero. voorderest houd ik ook van balletpakjes, strings, bh, prinsessen jurken. bodysuits, leggings, laarzen, hakken. ja veel ahaha. ik ben benieuws of er meisjes zijn die mij zo willen zien?

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik draag altijd als ik een beetje geiler wordt een panty van mn stiefzus met een slipje van haar, dit is zo spannend om te dragen en misschien betrapt te worden.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik kleedt mijzelf ook als meisje. Mijn moeder is ook bij mijn vader wég en ik woon bij haar en mijn zusje in. Ik mocht mijn haren langer laten groeien en zg voor de fun mocht ik van mijn mama kleding van mijn zusje aandoen. Mijn zusje vond het ook chilling en deed mijn lange haren in een knotje en maakte mij op. Vond mijn moeder chilling. Ze zegt... aawww... nu heb ik 2 dochters en zijn jullie zusjes. In de weekends ga ik vaak met mijn zussie naar Nijmegen om te shoppen. Iedereen denkt dat ik een meisje ben en I love it.

    14 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

    Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

    Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

    Ga naar Jongenout.nl over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren
  • Iedereen is anders

    Iedereen is anders

    Ben je er nog niet helemaal uit wie je bent of op wie je valt? Dat is helemaal niet erg, iedereen doet dit op diens eigen tempo en eigen manier. Ga naar Iedereenisanders.nl.

    Ga naar Iedereenisanders.nl over Iedereen is anders
  • Podcast Sense Talk

    Podcast Sense Talk

    Ken jij Sense Talk al? De podcast waarin jongeren praten over seksualiteit. Bijvoorbeeld de eerste keer, coming-out, thuis praten over seks en nog veel meer. Ga naar sense.info.

    Ga naar Sense.info over Podcast Sense Talk

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten