Skip to content
5 reacties
74 weergaves

niet durven zeggen

hoi iederden Ik ben bi maar durf nix te zeggen Help me Xxx Een bi

11 jaar
10 jaren geleden

5 Reacties

  • jullie zijn nog heel jong en in de pubertijd dan doen hormonen raare dingen om het zo te zeggen. het zou goed kunnen dat het binnen kort heel anders is.


    ik heb zelf heel lang gedacht dan ik bi was maar ik werd steeds ouder en merkte dat ik eigenlijk alleen nog maar aangetrokken was tot vrouwen. het zou goed kunnen dat het voor jou andersom is. en als je uit de kast komt maak je veel emoties los bij je ouders want dan vervalt hun ideaal beeld zeg maar.


    kom pas uit de kast als je het echt 110 % zeker weet is mijn advies

    18 jaar
    10 jaren geleden
  • hey
    ik zelf ben bi en heb toch al een tijdje een relatie met een meisje van 14 ik heb ook heel lang getwijfeld tot dat ik aan men beste vriend verteld had dat ik gevoelens had voor een meisje dat van ons bijde een goede vriendin is hij heeft me toen echt wel supper goed geholpen waardoor ik een relatie krijg met dat meisje ik denk toen we ongeveer een maand samen ware al men vrienden wiste het toen al net zoals men klas zij hebbe allemaal heel goed gereageerd waardoor ik de moet kreeg om het ook tegen men ouders gezegd zij reageerde net zoals de rest van de familie supper goed en men vriendin gaat deze zomer ook mij op vakantie naar spanje dus bij mij is het heel goed afgelopen.
    grtjs mij

    13 jaar
    10 jaren geleden
  • Hee,
    Ik ben 12 en ik denk dat ik lesbisch ben.
    Ik heb zelden bij een jongen "oh, die is wel knap", dat heb ik veel vaker bij meisjes. Ik heb boeken gelezen waarin lesbische meisjes in voorkomen. (ik zoek zulke boeken zelfs op)
    Wat wel fijn om te weten is, is dat mijn ouders er geen probleem mee zouden hebben. Dat is, denk ik, ook waarom ik de gedachte dat ik misschien lesbisch ben toelaat.
    Maar mijn vraag is dus "Ben ik lesbisch?"
    Groetjes...

    12 jaar
    10 jaren geleden
  • hoii, Ik ben het zelf ook.. niemand weet het... ik ben daar ook bang voor, maar ik loop hier al een jaar mee rond. ik durf het ook niet te vertellen omdat ik bang ben dat het strx helemaal niet waar is ofs...

    13 jaar
    10 jaren geleden
  • ik zie dat je pas 11 bent

    ik ben zelf ondertussen 19 en toen ik 11 was dacht ik dat ik ook bi was na veel exprimenteren kwam ik er achter dat ik lesbi was met 13 kwam ik uit de kast bij een paar vrienden en later toen ik 15 was ook voor mijn ouders


    ik ben van mening dat je als bi of welke anderen geaardheid niet uit de kast moet komen. voor je zelf houden is in het begin beter want op jou leeftijd kan je gehaardheid nog wisselen


    als je wel de behoefte hebt om er is met je ouders of iemand anders over te praten kun je het ook in een brief zetten en die op de kamer van je ouders leggen dan hoef je niets te zeggen maar dan weten ze het wel

    19 jaar
    10 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

    Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

    Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

    Ga naar Jongenout.nl over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren
  • Iedereen is anders

    Iedereen is anders

    Ben je er nog niet helemaal uit wie je bent of op wie je valt? Dat is helemaal niet erg, iedereen doet dit op diens eigen tempo en eigen manier. Ga naar Iedereenisanders.nl.

    Ga naar Iedereenisanders.nl over Iedereen is anders
  • Podcast Sense Talk

    Podcast Sense Talk

    Ken jij Sense Talk al? De podcast waarin jongeren praten over seksualiteit. Bijvoorbeeld de eerste keer, coming-out, thuis praten over seks en nog veel meer. Ga naar sense.info.

    Ga naar Sense.info over Podcast Sense Talk

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten