Skip to content
9 reacties
343 weergaves

Voor degene die wilt weten welke sexualitijd ze hebben :

 een aantal tips :  -Ga eers aan jezelf vragen waarop je het meest valt  -Maak een lijntje waar je ong. zit :  I------------I------------I                                                retro            bi        homo ( je kan ook tussen homo-bi en retro-bi zitten ) -Doe een Homo test ; deze zijn leuk en fijn voor twijfels ( - http://www.alle-http://www.alle-tests.nl/quiz27/quiz/1272000000/Homo-bi-of-heteroseksueel   - http://www.quizlet.nl/quiz/274727/ben-jij-hetero-homo-of-bi/ ) -maak het bespreekbaar met je beste vriend(en)(in) -Praat over gevoelens is altijd opluchtend    Heeft niets geholpen of juist wel !  Plaats dan een nette of gepaste reactie ;) Alles mag ter spraken worden gesteld Dankjewel    Gr. TheHunter       ( Let Op : Ik garandeer niet dat alles een goede reactie zal krijgen dus let op welke stappen je zelf kiest en maak de goede keuzes )

14 jaar
11 jaren geleden

9 Reacties

  • meisje 14. Zelfde heb ik ook ik was toen verliefd op me beste vriendin echt vreselijk.. Ik hb niemand wat gezegt maar de verliefdheid werd meer en meer ik hb het op een gegeven moment aan haar verteld en ze pakkte het goed op. Maar ik twijfel ook of ik lesbi ben of bi.

    14 jaar
    9 jaren geleden
  • Heey, ik vind jongens aantrekkelijk..maar meiden ookwel.. En ben ook weleens verliefd geweest op een meisje maar heb niemand wat gezegd. Iedereen denkt ook dat ik 100% hetero ben maar zelf twijfel ik help..

    14 jaar
    9 jaren geleden
  • als je een test wil maken is dit ook nog een goede test


    http://www.hoeheterobenjij.nl/

    18 jaar
    10 jaren geleden
  • vraag

    Ik ben geboren met mijn ballen in me onderbuik ik ben er aan geopereerd en mijn balle zitten nu op de plek waar ze horen maar mijn vraag is kan ik dan nog wel kinderen krijgen/maken later ??

    14 jaar
    11 jaren geleden
  • lees aub ook ' let op :..... '

    14 jaar
    11 jaren geleden
  • weet niet

    weet niet of het zo zwart wit is.

    Kan het hier eerlijk zeggen, toen ik rond de 15 was, was ik aan het twijfelen en keek ik best vaak naar jongens terwijl meisjes me niets deden.

    nu is dat gewoon helemaal over, waarom, geen idee echt niet. maar ik kijk niet meer dan "normaal" is naar jongens en meisjes doen me nu absoluut wat. jongens niet meer.

    19 jaar
    11 jaren geleden
  • #Onderwerp maker ( TheHunter )

    Thanks , zal de volgende keer ook wat op me typfouten letten ... natuurlijk kan ook iedereen die andere tips heeft gewoon erbij zetten als hij/zei dat wilt .   @Jongen 14 :   - De Online Testen Helpen Misschien Niet Voor Jou :D   Maar Voor Mij Heeft Het Anders Wel Een Beetje Een Zetje In Me Rug Gegeven :) 

    14 jaar
    11 jaren geleden
  • -

     Testen op internet zijn meestal grote onzin..  Als je twijfelt over je sexualiteit is het meestal ook waar. Je moet het gewoon de tijd geven en het gewoon laten gebeuren, wat maakt het nou uit wat uiteindelijk je sexualiteit is toch?

    14 jaar
    11 jaren geleden
  • Antwoord

    Ik vind het persoonlijk een hele nette en handige manier om er achter te komen of je Hetero, Bi of Homo bent. Het is Hetero, geen Retro. Maar als ik zou Mogen antwoorden zou dit het antwoord zijn:                                  Holebi Hetero-----------Bi--------------Homo/Lesbisch                                                 ^                                            En er word hier op JongInGelderland duidelijk gemaakt om NIET je (Achter) naam/plaatsnaam/provincie erbij te zetten.   Maar als je nergens anders: TheHunter heet, maakt het niet zoveel uit.   Bedankt...   P.S.: Als je Holebi bent, ben je gelijk met heteromensen. En mensen die anti Holebi zijn, die negeer Ik gewoon. Misschien ook een tip vor alle andere Holebi's.

    12 jaar
    11 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

    Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

    Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

    Ga naar Jongenout.nl over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren
  • Iedereen is anders

    Iedereen is anders

    Ben je er nog niet helemaal uit wie je bent of op wie je valt? Dat is helemaal niet erg, iedereen doet dit op diens eigen tempo en eigen manier. Ga naar Iedereenisanders.nl.

    Ga naar Iedereenisanders.nl over Iedereen is anders
  • Podcast Sense Talk

    Podcast Sense Talk

    Ken jij Sense Talk al? De podcast waarin jongeren praten over seksualiteit. Bijvoorbeeld de eerste keer, coming-out, thuis praten over seks en nog veel meer. Ga naar sense.info.

    Ga naar Sense.info over Podcast Sense Talk

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten