Skip to content
7 reacties
100 weergaves

uit de kast is ook niet alles.....

Ben 18 en echt nogal een stevig gebouwde jongen,eindelijk heb ik mezelf geaccepteerd dat ik op jongens viel,mijn familie,vrienden onlangs dit verteld,geen rare reacties,vrijwel allemaal van goed zo jochie. Nu maar dan hoe verder,leek wel of ik de enigste gay was in mijn omgeving,weleens gechat,maar zei ik dat ik nogal dik was dan geen belangstelling,en ineens in een landelijke krant een contactadvertentie,van een jongen van 18 die een stevig gebouwde vriend zocht,ik reageren foto erbij,leuke brief terug,leuke foto van een jongen die gelijk wel kennis wilde maken,ik enthousiast,er naar toe in een weekend,nu viel niet tegen,ook ietwat stevig net als ik,stoere look,leuke kop,en het klikte meteen totdat we nader tot een gesprek kwamen,hij zei je bent echt mijn type,je begrijpt zeker wel waarom ik een stevig gebouwde jongen zocht,neen zei ik,omdat in van bdsm hou zei hij en daarom een ietwat onderdanige jongen zoek,ja,ja, zei ik,hij zag mijn teleurstelling,had dit niet verwacht,ben teruggegaan nog die avond,maar ergens denk ik toch te vroeg een beslissing genomen.

18 jaar
12 jaren geleden

7 Reacties

  • Om meteen weg te lopen vond ik wel wat kinderachtig,had toch samen een pilsje gedronken en een gesprek gevoerd.

    18 jaar
    9 jaren geleden
  • Vraag me af wat ik had ik gedaan,als dit nou verder een heel aardige jongen was.

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • TWIJFEL

    of ik wel of niet al uit de kast moet komen,twijfel, en het is dan zo definitief.

    17 jaar
    11 jaren geleden
  • uit de kast

    Die jongen was wel eerlijk zou toch ook niet direct zijn weggegaan,waarom meteen teleurgesteld als het verder wel een leuke jongen was,niet gelijk schrikken mensen hebben nu eenmaal verschillende gevoelens en gedachten over hun beleving.Misschien had het wel gewoon een vriend kunnen worden zonder relatie,ja toch.?

    17 jaar
    12 jaren geleden
  • ja

    begrijp je wel maar die jongen was tenminste wel eerlijk, had niet direct weggegaan had toch naar hem geluisterd.

    20 jaar
    12 jaren geleden
  • ja...

    kom je uit de kast en dan dit.

    18 jaar
    12 jaren geleden
  • ...

    Als je er achtergekomen bent in iedereen dit accepteerd is hartstikke goed, maar wil je ook perse een vriend? ik weet natuurlijk niet precies hoe het zit, maar liefde over komt je! ik zelf denk dat het niet altijd werkt om iemand te zoeken, maar dat je diegene tegen komt! heel goed dat je jezelf hebt geaccepteerd. succes en sterkte,

    12 jaar
    12 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

    Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

    Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

    Ga naar Jongenout.nl over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren
  • Iedereen is anders

    Iedereen is anders

    Ben je er nog niet helemaal uit wie je bent of op wie je valt? Dat is helemaal niet erg, iedereen doet dit op diens eigen tempo en eigen manier. Ga naar Iedereenisanders.nl.

    Ga naar Iedereenisanders.nl over Iedereen is anders
  • Podcast Sense Talk

    Podcast Sense Talk

    Ken jij Sense Talk al? De podcast waarin jongeren praten over seksualiteit. Bijvoorbeeld de eerste keer, coming-out, thuis praten over seks en nog veel meer. Ga naar sense.info.

    Ga naar Sense.info over Podcast Sense Talk

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten