Skip to content
2 reacties
456 weergaves

Tijdje aan het praten, gezellig, video’s en FaceTime en dagelijkse praten naar niks

Ik ben tijdje met meisje aan praten. En het ging heel goed! Ze heeft het heel druk en dat had ze ook aangegeven. Maar reageerde wel gewoon elke dag of tussendoor werk. Tot kerst in tocht kwam. Waar ze mij gewoon paar dagen tot week weinig of helemaal niet reageerde. Dat ging door tot helemaal niet meer.

Ik wil niet opdringen dus als ze me op verstuurd laat niet 2-3 snaps nog sturen. Dat doe ik niet. Later gaf ze aan het zo druk had en het minder goed met haarzelf ging. En haar speed dat ze me “skipte”

Ik zei dat iedereen eigen leven heeft en als ik iets voor haar kan doen dat ze moet laten weten.

Waar ze dankbaar op reageerde. Maar daarna ging het nog stroever en minder. Wat ik natuurlijk jammer vind. Nu vroeg ze na oud en nieuw hoe het was gegaan en of ik het leuk heb gehad. Waar ik natuurlijk op reageerde. Maar ondanks dat ze zelf het startte is het nu al 36h later. Waar ze wel deel van me video’s heeft gezien. Maar verder niet geopend heeft.

Hoe denken jullie erover. Ik mag haar graag en zou leuk vinden met haar op date te gaan. Daar hadden we het in december ook over in januari te doen. Maar daar een datum op leggen lukt niet.

Hoe denken jullie hier over, ik hoor graag advies.

21 jaar
5 maanden geleden

2 Reacties

  • J22, hier TS. dankjewel voor je reactie. Ga ik doen

    21 jaar
    5 maanden geleden
  • Als een vrouw ineens kortaf reageert of zelfs helemaal niks meer zegt is dat vaak een teken dat ze weinig tot geen interesse meer heeft. Als tip kan ik je meegeven dat jij ook gewoon terughoudend blijft en niet elke keer iniatief neemt tot contact, wie weet zal zij weer meer iniatief nemen, maar als dat allemaal niet gebeurt zou ik haar lekker links laten liggen en doorgaan naar een ander meisje. Als ze je wel nog leuk vind merk je dat wel en dan zul je snel een goed moment vinden om haar op date te vragen, anders zoals eerder gezegd gewoon lekker laten gaan.

    22 jaar
    5 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten