Skip to content
9 reacties
861 weergaves

Ben ik nou zo raar

Ik vraag me echt af of er iets mis met me is. Echt oprechte vraag. Ik ben 15, in oktober word ik 16. Ik ben iemand die van een feestje houdt, sociaal, ik vind het super leuk om vreemde mensen te leren kennen.
Afgelopen dagen is het carnaval geweest. Ik feest er op los, drankje, dansje en ik heb zoveel nieuwe mensen leren kennen.

Al mijn vriendinnen en vrienden hebben met 2,3,4, 8 mensen gezoend. Sommige wel 5 op een avond. En ik? Niemand. Ik wil dat niet. Ik wil niet nummer zoveel zijn voor een jongen. Ik wil niet met iemand zoenen die ik niet 100% leuk vindt ( en ik tot nu toe heb ik nog nooit iemand 100% leuk gevonden). Een zelf al vind ik iemand super leuk denk ik nog niet dat ik er meteen op duik ofzo. Mijn vriendinnen lachen er een beetje mee , en de jongens die ik leer kennen geven het ook heel snel op als ze zien dat ik best met ze wil dansen maar niet meer dan dat. Ik begin me echt af te vragen of ik raar ben. Het is niet zo dat mijn vriendinnen gemakkelijk zijn maar ik ben denk ik extreem moeilijk. Ik maak me er wel een beetje zorgen over eigenijk. Jongens geloven het nooit als ik zeg dat ik nog groen ben. Maar tot nu toe heb ik nog nooit iemand gesproken die het erg vindt. Toch voel ik me raar. Wie is er ook niet zo vrij met dit soort dingen? En oprechte vraag: ben ik raar?

15 jaar
1 jaar geleden

9 Reacties

  • To hier: Dank jullie wel voor de reacties. J22 ik wil echt niet pas zoenen als ik een relatie heb hoor, ik snap dat dat meestal gebeurd voordat het iets is. Maar ik leg de lat ws wel hoog. Ik wil iemand wel echt leuk, lief, knap etc vinden voordat ik wil zoenen, en ik wil het al helemaal niet als ik al weet dat het niks betekent.

    15 jaar
    1 jaar geleden
  • Je bent niet raar, helemaal niet. Maar, je legt de lat wellicht best hoog, dat je pas wilt zoenen als het echt 'aan is'. Dat je pas seks wilt als je echt verkering hebt snap ik, over zoenen, tongen dus, zou ik minder moeilijk doen. Tongen kan het begin zijn van een fijne verkering, met wie weet wel de jongen waar je verder mee wilt gaan.

    22 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik vind het zelf ook helemaal niks om dat soort dingen buiten een relatie te doen met iemand die ik niet ken, ik doe dat soort dingen alleen in een relatie waarbij ik van diegene hou, al mijn vrienden zijn ook zo, helemaal niks mis mee!

    16 jaar
    1 jaar geleden
  • @M20, ik snap jouw reactie erg goed. Meestal wordt zo'n jongen een player genoemd, maar ik gok dat je dat al wist. Ik denk dat in het algemeen players als een positief woord wordt gezien dan slet. Persoonlijk vind ik een jongen die met veel meiden seks heeft hetzelfde als een meid die met veel jongens seks heeft. Ik weet niet precies wat het verschil in definities is, maar ik vind dat ze hetzelfde betekenen.

    17 jaar
    1 jaar geleden
  • J20 en hoe noem je jongens die het met veel meisjes hebben gedaan?

    20 jaar
    1 jaar geleden
  • Je bent niet raar ikzelf heb nog maar 1 keer iemand 100% leuk gevonden en ook enkel met dat meisje gekust en dat is nu al 6 jaar geleden, ik ben dus zelf ook nog wat groen
    Het is dus echt niet raar als je niet zo snel wilt kussen met eender wie

    18 jaar
    1 jaar geleden
  • Nee hoor, je hebt normen en waarden die mij aanspreken, jou vriendinnen kwalificeer ik als “sletten”, niet fraai, maar wel duidelijk !

    20 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik kom niet uit de carnaval streek, misschien is het daar gewoon om op één avond met meerdere mensen te zoenen??
    Waarschijnlijk met alcohol op gaat dat heel makkelijk.
    Maar ik moet er niet aan denken iiieeuw.
    Ik ga echt alleen zoenen op de mond als ik een jongen heel lief en leuk vind.

    En wat denk je van de ziektes die zo verspreid worden?
    Corona begon ook met carnaval nou lekker dan 5 jongens zoenen 5 zieken erbij bleh.

    16 jaar
    1 jaar geleden
  • Nee, je bent niet raar. Ik denk dat de meeste jongens zelfs blij zijn met je.
    Ik ben net zo, ga ook niet zomaar met een meisje zoenen die ik net heb leren kennen.

    21 jaar
    1 jaar geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten