Skip to content
1 reacties
547 weergaves

Verliefd op je tegenstandster

Hey. Ik ben een meid van 15 en doe aan boksen, karate en judo en zit in de top van de amateursport. Dan kom je elkaar wel vaker tegen. Ik moest vaak tegen een meid hier uit de buurt, zelfde klasse maar een ander team. Zij was een bitch wat ik ook kan zijn. Normaal ben ik een rustig meisje maar in de ring of op de mat wil ik winnen. Door corona werd alles anders. Niet meer binnen sporten, dus naar het bos met mijn trainer. Daar kwamen we die meid tegen met haar trainer. Die kenden elkaar natuurlijk. Het eerste contact tussen ons was niet zo.... Onze trainers vonden het een goed idee om samen te trainen. Eerst niet zo'n zin in, maar toen we elkaar beter leerden kennen werd het tussen ons beter. We zochten elkaar ook zonder trainers op, samen hardlopen, oefeningen doen. Het voelde ineens heel anders om samen met haar te zijn. Gingen ook over andere dingen praten en ze weet dat ik op meiden val. Zelf is ze er nog niet uit wat ze is. We hebben wel samen bloot gedoucht maar nog niets bij elkaar gedaan, behalve tongen. Ze is heel mooi en ze is niet de bitch van wat ik dacht. Ze heeft thuis heel veel meegemaakt. Ze praat er wel over maar dan huilt ze ook. Dan ga ik ook janken. Je kunt nog zo'n stoer wijf zijn die aan vechtsporten doet.... Dat is alleen maar een pantser om je te beschermen. Ik hou van haar!!!! Maar hoe zeg je dat????

15 jaar
3 jaren geleden

1 Reacties

  • Tja, hoe zeg je dat..... Hangt van de situatie af. Ze is nog zoekende zei je. Betekend dat zij ook voor jou gevoelens heeft maar deze nog niet kan plaatsen? Of is er bij haar twijfel? Weet ze dat jij op haar bent? Ik begrijp je gevoelens. Je komt op mij over als een meid met power die voor niets en niemand bang is, een winnaarsmentaliteit hebt maar dat je ook een hele gevoelige kant hebt. Praat er met haar over. Vraag hoe zij over andere meiden denkt. Zo kun je er achter komen wat het is tussen jullie en of het meer kan worden. SUCCES! xxx

    18 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten