Skip to content
3 reacties
725 weergaves

Hopeloos forever single

Hi, Ik ben een jongen van 20 jaartjes jong.

Ik merk dat deze de-socialisering van de maatschappij voor mij toch langzaam zn tol begint te eisen. Ik begin me steeds meer eenzaam te voelen, vrienden zijn er niet meer want die hebben allemaal of een nieuwe vriendin of ze hebben alleen nog maar tijd voor hun vriendin. En ik? Ik heb dus niemand meer. Ik vind het toch ook wel eens tijd worden voor een leuke meid (en ja ookal is er nog nooit een relatie geweest ik weet 100% dat ik op vrouwen val, ookal twijfelt mijn omgeving daar aan).

Ik heb een maatje meer en ik ben niet gespierd dus ik weet heus wel dat er voor mij eigenlijk geen kans is op de markt. Ik heb sinds kort Tinder maar geinstalleerd en daar heb ik wonder boven wonder toch wél 3 matches gehad. Klaarblijkelijk allemaal dames die verkeerd geswiped hebben, want zo gouw als ik een leuk geintresseerd gesperk opende krijg je een ongeïnteresseerd antwoord en wordt ik meteen weer geblokkeerd.

Ik ben dus eigenlijk oprecht hopeloos. Het is zo erg dat mijn eigen lieve moedertje mij overweegt om mij geheel tegen mijn zin op te geven voor zo'n dating programma op televisie...

Nu vraag ik mij af of er naast Tinder nog andere mogelijk heden zijn of dat het maar beter is dat ik er maar een einde aan maak, want ik trek deze eenzaamheid gewoon echt niet meer. Als ik voor altijd alleen moet zijn dan hoeft het gewoon echt niet meer.

Kom alstublieft ook niet met de toxic positivity op ieder potje past een dekseltje, want dat blijkt gewoon echt niet zo te zijn. Advies is welkom, maar ik ga ervan uit dat toch niemand dit leest dus doe vooral geen moeite.

Joejoe :-)

20 jaar
3 jaren geleden

3 Reacties

  • (Andere jongen van 22 dan hierboven.) "Nu vraag ik mij af of er naast Tinder nog andere mogelijk heden zijn of dat het maar beter is dat ik er maar een einde aan maak, want ik trek deze eenzaamheid gewoon echt niet meer." Hier schrik ik wel van, TS. Heftig dat je je zo eenzaam voelt. Op het oog schrijf je best vrolijk, maar ik lees een hoop negatieve gevoelens in je tekst. Dat je denkt dat je geen kans maakt omdat je niet gespierd bent, bijvoorbeeld. En wat ik net citeerde: dat je erover denkt om er een einde aan te maken. Voel je je echt zo, of bedoelde je dit niet serieus? Want als je je echt zo voelt, blijf dan alsjeblieft niet alleen rondlopen met die gevoelens, maar deel ze met iemand die je vertrouwt, en graag ook met je huisarts: die kan je namelijk doorverwijzen naar de juiste hulp om met je gevoelens om te gaan en je weer beter te gaan voelen. Als je wilt praten over dit soort gedachten, kun je ook altijd bellen of chatten met 113. Kan ik iets doen om je te helpen? - J.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • yoo 20 jarige chick hier. Kom net uit een relatie van 5 jaar... en eerlijk alles wat ik kan zeggen: BEGIN ER NIET AAN!! waarom zou je je al vast leggen?? we zijn nog zo jong eerlijk. Maar iemand om een beetje mee te kunnen sparren is natuurlijk nooit verkeerd. Tinder is niet voor iedereen geschikt, ik zou er zelf bijvoorbeeld nooit aan beginnen veel te oppervlakkig en je wordt letterlijk geliked als je je kont of borsten laat zien... terwijl er zo veel meer is!!! Nu met corona wordt het lastig iemand te vinden buitenshuis... maar geen reden om de moed op te geven!! bumble is volgensmij een wat vriendelijkere app misschien dat eens proberen? maar nogmaals ik zou er niet zo mee bezig zijn. Waar je daar en tegen wel aandacht aan kan besteden is je vrienden.. schud ze ff wakker vrienden voor het leven relaties maar voor even toch?

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Beste jongen, Uit jouw verhaal klinkt heel veel zelfmedelijden en je komt ook nog al onmannelijk over met je "20 jaartjes jong", "mijn eigen lieve moedertje" en "Joejoe :-)". Daar wordt ik erg kriebelig van. Geen wonder dat sommigen gaan denken dat jij homo bent als je in het dagelijks leven ook zo praat. Vrouwen houden daar ook niet van.

    Daarnaast is je tekst erg gekunsteld en vol negativiteit naar jezelf. Je nodigt de lezers uit om vooral geen moeite te doen en ik kom bijna in de verleiding. Als je zo iets schrijft moet je niet te lang gaan zitten nadenken, het moet recht uit het hart komen. Zeg wat je wil, niet wat je niet wilt.

    In werkelijkheid wil jij natuurlijk wel een reactie, ik ben de beroerdste niet, dus probeer ik toch maar wat. Je hebt Tinder geprobeerd. Tinder is voor mannen en vrouwen die seks met elkaar willen. Is dat wat jij wilt of wil jij een relatie? Dat is wel mogelijk via internet, misschien zou je badoo.com eens kunnen proberen.
    Het beste als je een partner zoekt is haar ergens tegenkomen in je omgeving. Op je werk, op school, bij het uitgaan. Je kan je ook aanmelden voor dansles. Dansen is een van de gezondste lichaamsbewegingen, alle spieren komen aan bod. En natuurlijk het sociale aspect. Je komt daar meisjes en vrouwen tegen.

    Persoonlijk denk ik dat jij om te beginnen eens aan jezelf moet gaan werken. Wat meer een man worden bijvoorbeeld. Begin eens naar je pluspunten te kijken. Die heb jij toch ook wel! Wat doe jij in het dagelijks leven? Ga je naar school, werk je, desnoods als bijbaan, doe je aan sport (nee), wat zijn je liefhebberijen, je passies?

    Ga aan het werk en ga een beetje normaal doen!

    22 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten