Skip to content
7 reacties
368 weergaves

Meisje versieren

Ik ben met een meisje aan het snappen maar vind haar eigenlijk ook heel leuk maar hoe kan ik t gesprek daarop brengen

17 jaar
4 jaren geleden

7 Reacties

  • Ik ben het eens met de anderen, zeg gewoon dat je haar leuk vindt, neem haar op een date of koop iets leuks voor haar. Maar push haar niet, als zij geen relatie/seks wilt accepteer dat dan ook.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Idd jongen 21. Het is niet zo ingewikkeld, beetje aandacht geven, cadeautjes kopen, mee uit eten nemen. Daarna samen slapen bij jou/haar thuis. Als ze eenmaal weet dat je voor dr kunt zorgen en ook kunt presteren in bed is ze om hoor

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik ben iemand anders van 17.
    Maar jongen van 21, ik heb al een hele lange tijd geen social media meer.
    Omdat er 95% toch kinderachtige meisjes/jongens op zitten. Is pure tijdverspilling, sinds 2 maanden terug. Ben ik naar een meisje gegaan en zei straight "Ik vind je leuk, zin om samen iets te gaan doen?".
    Aangezien het een meisje was waar je echt veel aandacht aan moet geven. heb ik sinds 2 weken terug een relatie met dr. Twas veel gezelliger en leuker dan die saaie social media, like kan je ineens zoenen via je scherm??
    Groetjesssss

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Sorry hoor J21, TS heeft het daar over snapchat, toch??? Ik snap wel dat get veel charmater is om zoiets te doen. Naar mijn idee vroeg hij hoe hij via snapchat een hint kan geven dat hij haar leuk vind, maar ik kan het fou hebben.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Waarom doen jullie toch zo moeilijk en soms zo achterbaks (jongen 17)! Kijk hoe dieren het doen als ze een wijfje willen versieren, ze geven cadeautjes. Ga naar de winkel, koop een doosje chocolaatjes en geef haar dat. Als ze vraagt waarom dan zeg je: Omdat ik jou heel leuk vind. Is dat nou zo moeilijk? Zo doen mannen dat.
    Meisjes versieren doe je niet via de computer of je telefoon maar terwijl je met haar bent, mietjes. Vraag haar of ze ergens met jou naar toe wil. Het is een beetje lastig nu, maar twee aan een tafeltje mag, ook bij McDonalds. Hou op met snappen en probeer te zoenen, veel leuker.

    21 jaar
    4 jaren geleden
  • Gwn "per ongeluk" snap sturen met iets van "ik vind haar idd wel knap" en dan sturen dat t voor een vriend was

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Ligt er denk ik vooral aan waarover jullie allemaal snappen. Zijn dit casual dingen of iets anders? Wat ik kan adviseren is tijdens een casual snap-gesprek te beginnen over bijv iets leuks doen.

    20 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten