Skip to content
6 reacties
333 weergaves

Mijn vriend ging vreemd

Ik had verkering met een leuke jongen maar heb hem betrapt met een ander en vond berichten in zijn smartphone. Hier heb ik hem mee geconfronteerd. Hij zei sorry en zou gelijk stoppen met de ander. Ik heb een beste vriend in Engeland (tevens mijn neef) Toen zij in Nederland waren gingen we een weekend naar CenterParcs. Dan kijk ik niet constant op mijn telefoon. Daar had hij zijn gedachten over en meent dat ik met mijn beste vriend naar bed ben geweest. Nee, want hij is hetero. Via een gezamenlijke vriend kwam ik er achter dat mijn vriend dat weekend "troost" zocht bij die ander. Het is nu uit tussen ons maar hij wil heel graag weer terug. Ik weet niet of ik dat nog wil. Het was niet de eerste keer.... Het is een hele mooie jongen maar niet eerlijk. Zou jij m nog 1 kans geven?? Ik weet het niet! Doorgaan en nog een keer bedonderd worden wil ik niet!!! Hij kwam huilend naar me toe. Is het gek dat het me op dat moment niets deed? Toen hij weg was huilde ik wel!

16 jaar
5 jaren geleden

6 Reacties

  • Ik ben ts. De ouders van mijn ex wilden met mij praten omdat zij vonden dat ik hem aan het lijntje hield. Ik moest een keuze maken tussen hun zoon of die andere leuke jongen. Toen heb ik eerst heel goed duidelijk gemaakt bdat niet ik maar dat hij de gene is die vreemd gaat en liegt. Toen begrepen zij het. Verder goed met hun gepraat maar het is nu wel definitief uit! Dat heb ik hem persoonlijk verteld. Voel me nu weer vrij. Nu weer kijken naar andere leuke jongens.

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik zou zeggen, nee. Hij is vreemd gegaan, doet hypocriet door te beweren dat jij met die engelse guy vreemd ging. Trust is like a glass. break it once, it will never be fixed.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik ben ts. Hij wil mij terug omdat hij alleen verliefd op mij is, zegt hij. Dat hij met die andere jongen ging deed hij omdat hij dacht dat ik het ook deed. Hij denkt dat ik het zelfde doe. Hij ziet in elke jongen waar ik mee praat een rivaal. Ik vroeg waarom hij dan steeds naar de zelfde jongen gaat. Daar geeft hij geen antwoord op. Nadat weekend met de familie in CenterParcs vroeg ik wat hij gedaan had. "Hij was met zijn broer en zwager ff de stad in geweest" . Later hoorde ik van die gezamenlijke vriend dat hij met die jongen in de stad was. En toen heb ik gezegd dat ie eerst maar eens na moet denken over ons . Hij verdenkt mij van iets wat ie zelf doet. En dat wil ik niet! Hij mag dat denken hoor maar dan is het uit tussen ons. En het antwoord is nee! Ik ga niet vreemd en heb dat nog nooit gedaan.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Een eerlijk gesprek over wat jullie van elkaar verwachten en nodig hebben in een relatie lijkt me hier zeker op zijn plaats, zou je hem nog een kans willen geven. 'Troost zoeken' bij een ander omdat je je vriend er alleen maar van verdenkt dat hij vreemdgaat met zijn heteroseksuele neef is zeker niet oké. Als jullie samen verder willen gaan, zal hij eerlijker tegen je moeten zijn en dit soort zorgen beter met je moeten communiceren in plaats van zomaar vreemd te gaan omdat hij denkt dat jij dat ook doet.

    Stap dus niet zomaar weet met hem in een relatie vanwege je emoties, maar zorg ervoor dat de meer 'praktische' kanten van een relatie bij jullie ook goed zitten. Want die zijn minstens zo belangrijk. Wees ook voorzichtig dat hij niet met je emoties speelt: ik vind het persoonlijk namelijk een beetje vreemd dat hij eerst zelf twee keer vreemdgaat en nu huilend naar je toe komt omdat hij weer een relatie met je wil. Laat hem zeker duidelijk aan je uitleggen wat hij precies bij die andere jongens zocht en waarom hij nu toch met jou verder wil.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Tja, bespreek eens met hem hoe hij een 'vaste' relatie ziet, jullie zijn allebei op een leeftijd waarop de hormonen door je lijf schieten.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • wel een kans geven , want er zijn aan beide kanten nog gevoelens!!

    22 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten