Skip to content
3 reacties
367 weergaves

Agressie vriendje

Mijn vriendje heeft de laatste tijd steeds meer last van aggressie aanvallen. Gisteren bijvoorbeeld: ik was met hem in Walibi en we liepen door een menigte en een andere jongen sloeg op mijn kont. Gelukkig zag mijn vriendje het niet, maar toen ik het hem later vertelde zei hij en deed hij iets wat me echt heel erg liet schrikken. Hij heeft vaak z’n pistool bij zich, zo ook gisteren. Hij pakte dat, laadde z’n pistool door en zei: ‘ik ga die jongen door z’n kop schieten.’   Gelukkig heb ik hem overgehaald om het niet te doen. En heeft niemand gezien dat hij z’n pistool pakte. Hij is de rest van de dag chagerijnig geweest en deed alsof het mijn schuld was. Hij doet de laatste tijd steeds meer van dit soort dingen en ik kan er niet meer tegen. Ik vond het eerst heel sexy dat hij een pistool heeft en kan schieten, maar ik wil zeker niet dat hij het tegen iemand anders gebruikt.   Je zou denken dat het om al deze redenen makkelijk is om het uit te maken, maar dat is niet zo. Zodra hij iets liefs zegt, vergeet ik alle dingen die hij deed en daarna begint alles weer opnieuw. Ook heb ik de beste sex ever met hem. Dat wil ik ook niet kwijt. Iemand tips?

16 jaar
7 jaren geleden

3 Reacties

  • Ik vind het ook heel sexy als een jongen een pistool heeft. Mijn vriendje heeft ook een pistool maar schiet alleen ermee op de schietbaan. Voor de rest bewaart hij hem thuis in een kluisje, en heeft hij hem zeker niet de hele dag aan z’n riem hangen.
    Jouw vriendje klinkt daarom echt gevaarlijk. Ik zou het snel met hem uitmaken omdat hi totaal onberekenbaar lijkt.

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • Wat meisje 17 hierboven zegt, deze jongen is gevaarlijk. Ik begrijp wel dat je alles vergeet als hij iets liefs zegt: dat is wat verliefdheid met je doet. Het laat je de fouten van de ander wat negeren en brengt zo mensen bij elkaar. Maar dat kan ook heel negatieve gevolgen hebben als je daardoor niet ziet hoe gevaarlijk een ander is. Ik raad je ook aan hierover te praten met mensen die je vertrouwt, bijvoorbeeld goede vrienden/vriendinnen, zodat je er niet alleen voor staat.

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • Als mijn vriendje al zou laten weten dat hij een pistool heeft was ik al weg geweest. Eerlijk gezegd vind ik dit niet echt te maken hebben met agressieproblemen maar meer met een macht ding. Ik kan je maar een advies geven en dat is om zo snel mogelijk weg te wezen. Straks krijg jij nog een kogel van hem. Ik snap dat het niet makkelijk zal zijn maar dit is geen goede jongen.

    17 jaar
    7 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten