Skip to content
7 reacties
917 weergaves

ben ik goed genoeg?

Hey people, ik ben een meisje van 14 maar ben best wel onzeker.. Door alle fitgirls op insta enzo ben ik best wel onzeker over mijn uiterlijk. Het voelt heel erg raar om deze vraag te stellen maar; ben ik goed genoeg?   Ik heb bruin krullend haar tot op m'n schouders, blauwe ogen, een beugel, slank en heb cup b, iemand heeft ooit tegen me zegt dat ik een grote kont heb maar ik weet niet of dat een goed teken is of niet... Ik ben 1.75 lang (ik vind t te groot). Is het normaal om zo onzeker te zijn?? Ik heb ook nognooit een vriendje gehand. Misschien komt het daardoor?

14 jaar
7 jaren geleden

7 Reacties

  • Ik heb het onderste stuk niet eens gelezen, en ik wist het antwoord al: Ja, je bent zeker goed genoeg. Vergelijk je alsjeblieft niet met al die neppe fitgirls. Dat is het niet waard. Volg die accounts niet meer. Ben jezelf. Je bent goed!!!!!

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • En als ik hakken aantrek red ik de 1.70 nog niet :’) Het maakt allemaal niet uit. Ik vind het juist hartstikke leuk om wat kleiner te zijn! Maar ik zou het ook prima vinden om 1.75 te zijn :) Als je bent wie je bent zijn dat van die details waar weinig mensen op zullen letten. You do you!

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Meid don't worry. De jongens komen vanzelf wel en je bent helemaal niet te lang, je hebt de perfecte hakken lengte, als ik hakken aan doe stoot ik bijna mijn kop ;) (1.87)

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik zou juist blij zijn met jou lichaam , ik ben 170 en groei waarschijnlijk niet meer maar ik vind dat ik iets te klein ben. Ik heb cup 75aa dat is ook heel klein. En ik heb ook geen vriendje dus maak je geen zorgen. Ik zou juist blij zijn met jouw lichaam

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • Misschien een beetje laat dit. Ik ben zelf verliefd op iemand die jij nu beschrijft (ze heeft geen beugel meer maar die had ze wel) dus ik vind je perfect!

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • Hoe ik jou voor me zie is gewoon knap. 1,75 is helemaal niet te groot. Ben zelf 1,72 en vind dat klein. Een beugel? Who cares? Je bent er over een tijdje toch vanaf. Cup B borsten? Niks om je zorgen over te maken. Ik vind dat zelf hartstikke mooi en natuurlijk gaan ze nog groeien. Een grote kont kan je als compliment zien natuurlijk. En je onzekerheid is hartstikke normaal. Maar je hoeft het helemaal niet te zijn.

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Zelfde soort topic = zelfde soort reactie

    http://www.dreamersforum.nl/ervaringen.asp?xtitle=een+vriendje&ac=view&web_id=295&map_id=0&erv_id=257188&fms_id=140&fos_id=45&fromtype=recent

    Ik heb zelf ook nooit een relatie gehad, maar dat hoef toch ook helemaal niet? Wel of geen relatie hebben heeft weinig te maken met of je wel of niet mooi bent.

    Je zegt dat je onzeker bent over je uiterlijk door alle fitgirls op insta enzo. Dit is exact wat schoonheidsprogramma's (en allerlei andere media) voor elkaar proberen te krijgen. Want jij zou zo nodig 'perfect' moeten zijn volgens hun. Laat ik je daarop het volgende antwoord geven: niemand kan hieraan voldoen! Waarom zou je zo nodig perfect moeten zijn, niemand is dat toch? Waarom denk je dat er zoveel (knappe)beroemde sterren zijn die depressief zijn? Ook zij kunnen niet aan de verwachtingen van perfectie voldoen. Streven naar perfectie gaat je niet helpen. Accepteren wie je bent wel. Niemand vraagt je om perfect te zijn. Alleen de mensen die geld van je verdienen en als gevolg hiervan jijzelf willen dat. Als je het mij vraagt zit echte schoonheid van binnen en niet van buiten.
    Onzeker zijn is normaal, maar je moet je er niet door laten beheersen.

    PS: Een grote kont is een compliment.

    19 jaar
    7 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten