Skip to content
3 reacties
127 weergaves

Val ik in de smaak ...?

heyy hallo

Ik zit ergens mee ik ben 18 jaar en heb nog nooit een vriendin gehad ligt dit aan mijn uiterlijk ik ben:

- 200 cm
- 104 kg
- verlegen
- aardig
- lomp
- beetje lui
- Dj
- drummer

ik word een klein beetje wanhopig is er iets mis met mij of komt het puur door mijn verlegenheid iemand tips of opmerkingen ik kan tegen kritiek, maar blijf wel serieus

18 jaar
7 jaren geleden

3 Reacties

  • @jongen 18jaar

    Als ik uit ga in de discotheek zijn er altijd wel jongens die spontaan mee gaan dansen bij onze groep. Dat is altijd een goed begin. En vervolgens kan je eigenlijk over alles wel iets aan een meisje vragen. De meeste vinden het altijd wel leuk om met iemand een praatje te maken. Op zich is het dan niet eens zo gek om te zeggen: hey je ziet er echt goed uit. Dan begin je met een complimentje. Als je zelf nog achter de draaitafel staat, zou je oogcontact kunnen maken met een meisje dat je wel knap vindt. Als ze jou ook wel ziet zitten zal ze zeker in de buurt blijven en kan je later altijd nog iets tegen haar zeggen. Ik weet dat het niet makkelijk is om iemand aan te spreken en om te blijven praten. Dat heb ik zelf ook heel lang lastig gevonden, want ik ben op zich ook best verlegen. Ik heb nu alleen doorgekregen dat als je iemand leuk vindt, je het gewoon moet toegeven aan diegene. Dat heb ik laatst ook gedaan en ik heb er een date aan overgehouden. Nog één tip: als je zelf verlegen bent, zoek iemand die juist spontaan is. Deze persoon zal je makkelijker aan de praat krijgen en je helpen om het gesprek op gang te houden.

    Hoop datje hier iets mee kan. Als je nog meer wilt weten, let me know!

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • @meisje 19 jaar

    topic starter hier hoe pak je zoiets aan want ik ontmoet ze allemaal natuurlijk in de discotheek dan ga je niet zeggen heyy je ziet er goed uit ik ben dj en drum ook heel graag ik ben namelijk niet goed in het gesprek beginnen laat staan om het op gang te houden en ik denk dat ik namens alle jongens spreek die hebben het zelfde probleem dus als je daar wat voor hebt een tip of hoe je het liefst hebt hoe een jongen jou benaderd zou ik dat zeer op prijs stellen

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • Hey, je hoeft echt niet wanhopig te zijn hoor. Je vindt op een gegeven moment gewoon iemand die bij je past. Het kan inderdaad aan je verlegenheid liggen. Meiden willen graag iemand die een beetje met ze flirt. Niet te overdreven of zo, maar ze moeten wel het idee hebben dat je ze leuk vindt. En je bent DJ en drummer dus dat klinkt best gaaf. En als iets waar je best sjans met meiden mee kan hebben ;) Probeer je grenzen voor jezelf op te zoeken en wat nieuwe dingen uit. Werkt het niet? Gewoon het volgende proberen! Je hebt niets te verliezen.

    19 jaar
    7 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten