Skip to content
4 reacties
61 weergaves

bestuh valentijns wensuh

aangezien het bijna valentijn is wil ik jullie zeggen. dat dit de dag is waar door liefde verblinden altijd naar woord uitgeken. een dag van liefde wat prachtig allemaal. behalfe als je liefde niet kent en alleen op je kamer zit. je liefdesverdriet zit weg te drinken, o ja ik ben 18 en alcholist fijn he, woord better.

want ik ben 18 jaar alleen, aan de drank geraakt, en drugs, voel ik me wel warm en geliefd door mezelf teminste. geen meid die naar mij om kijkt en als ik hier jullie liefdes gezeik lees denk ik wees blij dat je niet mij bent.

liefde overkomt je wat een gelul. is mij nog nooit overkomen en als ik verliefd was op die eene meid dan moest zij kotsen van dat feit. bij jullie vliegen de vlinders en vonken door de lucht, een vol liefdes leven en verdriet. bij mij is er alleen afwijzing en verdriet.
van afwijzing naar de fles en joint, en van de fles en joint naar het graf. alleen sterfen lijkt meer een feit dan angst.

18 jaar
8 jaren geleden

4 Reacties

  • @jongen 17 jaar
    Heel mooi omschreven. Dit is mij ook overkomen en ik heb nachtenlang in mn bed gehuild en ik draaide compleet door maar ik ben eroverheen gestapt en met succes

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Zelfde principe, je eer mag al een paar keer gedeukt zijn. Dat overkomt bijna iedereen tegenwoordig. Je kan jezelf zo zielig vinden als maar kan maar daar bereik je echt geen zak mee. Je moet positief blijven en het allemaal maar laten gebeuren. Als je dat niet kan accepteren kan je gerust in je putje blijven maar als je door blijft gaan kan je pas echt iets bereiken.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • jij snapt mij niet, wat jij hier verteld is mij altijd overkomen.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Het zit niet altijd mee, maar met jouw instelling van het leven kom je ook nergens. Als je nergens in gelooft, kom je ook zo over tot anderen, waardoor ook zij minder geïnteresseerd raken in jou. Het is dan ook meer dan logisch dat er nu geen meiden op jou verliefd worden op de manier hoe je hier overkomt.
    De vorige keer dat ik verliefd was op een meisje en na meerdere dates haar eindelijk vertelde dat ik haar leuk vond. Zij ze dat het nog niet wist en vervolgens ontweek, negeerde ze me en kapte alle gesprekken zo snel mogelijk af voor de daarop volgende 3 maanden om vervolgens te doen of we elkaar nog nooit gesproken te hebben. Natuurlijk deed me dit verdriet toe, ik was zeker een tijd uit het veld geslagen hierdoor.
    Maar dat zijn de leer momenten van het leven. Hoe zorg je dat je uit deze put komt en hoe je er ook niet meer inkomt. Kijk om je heen, bepaal hoe jezelf kan verbeteren, sta open voor nieuwe ervaringen, het leven geeft je genoeg spullen om de hoogste top te beklimmen. De grootste zonde vind ik dan om dat allemaal weg te gooien en in elkaar bekrimpt te zitten van de pijn om dat je een keer een misstap hebt gezet en daardoor een paar keer je enkels hebt gestoten.
    Ga door met leven sta open voor de liefde van andere en je zult dan ook zien dat zij open staan voor wat jij hen kan geven.

    17 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten