Skip to content
4 reacties
51 weergaves

Kan ik hem vertouwen?....

Hei ik heb met iemand hij is 16 enzo ik ken hem via internet , zondag hebben we voor het eerst afgesproken enzo (ouders wisten er niks van) Maar hij is verslaafd enzo gebruikt vann alles en overtuigde me om zondag te roken . En dat deed ik dus dan ook . En maar hij sloeg me op me kont ..en wilde heel veel kusjes . En... hij zat aan me borst :( .. ik vind hem echt leuk enzo maar hij is geen maagd meer en ik wel en deze zaterdag gaan we weer afspreken en dan wil hij naar me kamer.. naja . En zonet stuurde hij btj oversekste berichten enzow.. wat moet ik doen?

14 jaar
9 jaren geleden

4 Reacties

  • Ik zou hem niet vertrouwen, ik ken personen die zijn zoals hij en ze zijn totaal niet te vertrouwen. BTW roken is op deze leeftijd niet een goed idee (maak er maar nooit van). Been there done that, not proud at all.

    15 jaar
    9 jaren geleden
  • Jongen hier boven ^^ Ik denk niet dat het een loverboy is, Een loverboy is meer dat iemand leuke dingen voor je gaat kopen en je dan uit eindelijk mee neemt, Dit is meer een persoon die elke dag seks wil en verkeerde dingen doet zoals wiet/te veel drinken/drugs

    14 jaar
    9 jaren geleden
  • Pas maar op voor een Lover boy, je zal niet de 1ste de beste zijn die er in stinkt. gr. J

    22 jaar
    9 jaren geleden
  • Hey, ik heb zelf ook n vriendin waarbij dit is overkomen. Een ding moet je ff beseffen. Dit is het perfecte voorbeeld van: kinderen doe dit niet na. En er zijn genoeg redenen voor. Het kan best zijn dat t gewoon n goeie gast is maar hoe je m hier omschrijft klinkt t echt zo'n gast waarbij je ver uit de buurt moet blijven zeker alsie komt met aan je borsten zitten enzo zonder dat je t wilt want al ken k je niet, k heb liever niet dat je uiteindelijk bij t forum staat met sex tegen je zin. Ik zou er sowieso voor zorgen dat als je met m afspreekt zoals in de stad ofzo, doe dat op n drukke plaats gewoon puur voor de zekerheid. Suc6

    14 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten