Skip to content
4 reacties
63 weergaves

Wel of niet uit vragen?

Hallo iedereen Ik heb iemand op het oog en we praten al een beetje via app en etc Ik ken haar nu ongeveer 1½ jaar. En volgens mij vind ze mij ook leuk. Daar ben ik dus niet zeker over en ik ben best wel verlegen en heb nog nooit echt een relatie gehad of wat dan ook. Er zijn alleen een paar problemen ze is 2 jaar jonger en ze woont ver bij me vandaan. Moet ik haar gewoon uitvragen en maar kijken hoe ze reageert? Of is het slimmer om even te wachten en kijken wat ze echt van mij vindt? Ik hoop echt dat jullie mij kunnen helpen vindt het echt lastig om een keuze te maken. PS waar houden de meiden van om over te praten?

17 jaar
9 jaren geleden

4 Reacties

  • Gewoon met auto is het iets van 50km maar gewoon recht toe recht aan is 35 km. Maar thnx voor advies en ik zou er rekening mee houden als ze er ook iemand anders bij wil hebben ivm loverboy had ik nog niet aan gedacht dat ze zoiets kon denken volgens mij doet ze het niet maar thnx

    Schrijver

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • Heey, ik zou eens proberen met haar aftespreken, hoe ver is ver voor jou? 50km 200km?

    Maar 2jaar dat isbgeen groot verschil
    Ik zou haar gewoon vragen of je je eens in het echt wil zien dan weet je ook of ze je ziet zitten. Het kan wel zijn dat ze het niet vertrouwt ivm de loverboy verhalen dus miss vind ze het fijn om iemand mee te nemen


    Succes

    18 jaar
    9 jaren geleden
  • Heey dankjewel voor je reactie en denk je dat leeftijd niks uitmaakt

    Schrijver

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • Hey, Meeste meiden houden toch wel van praten, maakt niet uit wat. Blijf wel bij jezelf ga alleen geen dingen zeggen die totaal niet bij je passen en blijf jezelf. Maar als tip: toon interesse in haar en in wat ze leuk vind. Leer haar gewoon kennen dus. Stel vragen maar ondervraag haar niet, en geef ook jou mening op een gelijkwaardige manier. Als zij ook geïnteresseerd is gaat ze ook wel terug vragen aan jou wat je interesses zijn. Je kan haar daarbij uit vragen door bijvoorbeeld simpelweg te vragen of ze zin heeft om een bioscoopje te pakken? Of vraag haar juist uit naar iets dat zij leuk vind om te doen en ook jij moet dat natuurlijk wel leuk vinden om er een geslaagde date van te maken! Doe is gek en ga ervoor!

    23 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten