Skip to content
2 reacties
36 weergaves

ik durf het niet HELP ME!

hee, ik ben een beetje verliefd op een jongen die bij mij op school zit. hij is 16. alleen wat het probleem is, ik durf helemaal geen gesprek met hem te beginnen ook heb ik zijn nummer maar ik durf het echt niet, want dan ben ik bang dat hij mij dadelijk een stalker vind of mij irritant gaat vinden. hij heeft ook een vriendengroep, en daar sta ik soms weleens bij, alleen dan durf ik ook niet tegen hem te praten en kijk ik maar naar hem en lach ik maar naar hem. maar ik ben ook bang dat als ik dadelijk iemand er achter komt dat er ook meteen commentaar er word op gegeven, of dat ik toch nooit iets met hem zal krijgen. het klinkt misschien ook heel erg raar, maar ik weet ook niet eens wanneer hij jarig is ofz. of waar hij woont weet ik ook niet. maar wat moet ik doen om een beetje meer contact met hem te krijgen? ook op school vandaag stond hij bij de printer omdat ik iets moest pakken en toen vroeg ik aan hem of hij het aan mij wou geven en dat deed hij ook. maar ik kreeg het ook helemaal warm toen ik ook bijna naast hem stond, en ik durf ook helemaal geen gesprek met hem aan te gaan ook niet op whatsapp. wat moet ik doen om een beetje meer contact met hem te krijgen of vaker tegen hem te praten. niemand weet het omdat ik dus ook bang ben om zulke reacties te krijgen. xxx meisje 15

15 jaar
9 jaren geleden

2 Reacties

  • en ik ben bang dat hij dadelijk opeens zegt van : wie ben jij omdat hij mijn nummer misschien niet meer heeft ik weet het niet MAAR WETEN JULLIE WAT IK MOET DOEN!? het meisje die dit verhaal heeft geschreven

    15 jaar
    9 jaren geleden
  • Wel wat je kan proberen is: hem aankijken en waneer hij ook naar jou kijkt beginnen te glimlachen. Of vraag op whatsapp om het huiswerk of iets anders voor school en probeer zo een gesprek op te bouwen. Zoek iets waar hij zich voor interesseert en probeer daar met hem over te praten. Maar hou er rekening mee dat als jij hem leuk vind hij jou nog niet leuk hoeft te vinden.

    Veel geluk :)

    16 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten