Skip to content
1 reacties
75 weergaves

uit gaan met een jongen

Hallo. Ik ga sinds een jaar ong, geen idee om met een hele leuke en hechte vriendegroep. ik heb ze leren kennen via een klasgenoot en vriendin op een verjaardag van haar. nu heb ik zelf aan een jongen gevraagt via de mail omdat de meesten niet in de buurt wonen. dus daarom via mail of hij een keer met mij wilde afpreken. gewoon wat drinken of naar de film bijv. hij wilde het ook. maar ik heb geen idee wat leuk is om met een goede vriend te gaan doen. ik weet ook niet of hij me leuk vind omdat hij best wel complimentjes gaf (kan ook vriendschappelijke geintjes zijn) en mij, toen we met die groep naar een klimbos waren gegaan (het was hallaoween klimmen. het was dus donker maar niet pikkedonker) en hij mij vaak hielp (omdat bij mij het lang duurt voordat ik iets heb onthouden) als ik vast zat, of de haken per obastakel weer moest vast maken, enz. ik weet dus niet of hij me leuk vind, of gewoon als goede vriendin. ik had in de mail gezegt dat ik hem aardig vind, goe dmet hem kan praten en mezelf bij hem kan zijn. het meeste was bij hem ook van toepassing. ik ben dus (nog) niet op hem veriefd. wat ik stuurde waren gewoon complimenten. en ik weet eig niet of ik juist wel veriefd ben/begin te worden. ik weet wel wanneer ik verliefd ben dus ik heb geen uit leg nodig van: je voelt dit, etc. maar wat ik moet doen als hij me wil zoenen, of gewoon bijvoorbeeld dichter naar me toe gaat of bijvoorbeeld mijn hand pakt. ik weet dus niet van mezelf of ik verliefd ben en hoe erg. aan de andere kant: hij is heel aardig, lief, knap. Ik wil hem niet kwijt raken als goede vriend mocht hij mij niet leuk vinden terwijl ik het wel denk. tips?

20 jaar
12 jaren geleden

1 Reacties

  • probeer het uit..

    Hee,   het is misschien het beste om eerst uit te zoeken of je hem zelf wel echt leuk vind. Ga een keer samen iets leuks doen, maar maak wel duidelijk dat het om een date gaat! Jongens zijn net zo onzeker over dit soort dingen als meisjes, dus misschien weet hij het ook nog niet zeker! En als hij jouw zoent merk je misschien wel dat je inderdaad iets voor hem voelt. En zo niet, laat hem dan weten dat je vrienden wilt blijven. 

    18 jaar
    12 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten