Skip to content
6 reacties
464 weergaves

Gezin dat in zelfde badwater moet

Ik ben een meisje van 23jaar dat zich dood schaamt voor haar gezin. Het is immers dat mijn ouders verlangen dat elk gezinslid (mn broer van 21, en mijn ouders, en ik) in hetzelfde badwater gaan. Ik vind dit echt zeer vies. Mijn ouders zien er blijkbaar geen graten, ze worden boos als ik hier iets van zeg. Ik weiger dit, maar de rest van het gezin blijft deze vieze gewoonte nastreven. Regelmatig gaan mijn ouders ook samen in bad, wat ook niet tof vindt. Als mijn vriend langskomt vraag ik altijd dat iedereen niet in bad, hierom is mijn moeder dan soms boos. Maar ik schaam me hier echt voor. Mijn ouders zijn precies in het verleden blijven stilstaan.. Wat denken jullie?

23 jaar
12 jaren geleden

6 Reacties

  • wow wth

    Sodeju, we zitten niet meer in de hongerwinter. Bloody hell.. Eh, op jezelf gaan wonen? No joke. Ik weet niet of je al afgestudeerd bent, maar het is iets om sterk in overweging te nemen.    - BM.

    19 jaar
    12 jaren geleden
  • badderen

    ik reageer om te weten hoe andere hier over denken.

    19 jaar
    12 jaren geleden
  • met jou eens

    Met jou eens meisje dit is echt iets van vroeger,zo van op zaterdag samen in de tobbe. Heb dit zelf gelukkig nooit meegemaakt maar dit lijkt er op,bedoel dit past niet meer in deze tijd. Je ouders zijn inderdaad in het verleden stil blijven staan en goed dat jij dit niet accepteerd. Begrijp je broer van 21 ook niet dat die jou hier in niet steunt want je hebt volkomen gelijk.

    22 jaar
    12 jaren geleden
  • ..

     ach jij kan er niks aan doen dat je ouders zo zijn dus je meot je er zoiezo niet voor schamen..  bijna elke ouders hebben wle rare/ouderwetse trekjes.  het is inderdaad wel vies ... anders neem je abbo op sportschool en douche je daar .  of makkelijker je verteld het  tegen je vriendje of 1 van ej vrienden en miss mag je dna wle bij hun douchen of in bad. anders tgeen de buren of familielid...  maar 1 vraag je ebnt 23 waarom ga je dan neit op jezelf wonen?? succes ermee en je hoeft je er neit voor te schamen

    16 jaar
    12 jaren geleden
  • hmm

    ik denk topheid van bezuiniging overal is er een crisis!!!   nee ff serieus  ik vind dit echt niet normaal!! het lijkt me ook een serieus probleem voor jou. hoelang ga jij al met je mannetje ? en hoe ga je in bad als je ongesteld bendt?? ik zou me eigen gewoon wassen met een handoekje uit kraan water. en wat zecht je broertje er van? veel suc6 nog

    23 jaar
    12 jaren geleden
  • smerig idee

    Ben met je eens: smerig idee! Moet er niet aan denken. Je klinkt Vlaams, spelen gewoonten in de cultuur een rol? Misschien kun je je ouders een beetje bang maken door te stellen dat het medisch niet geheel zonder gevaar is. De tijd is aan jouw zijde, je blijft er niet voor altijd. Ir.  

    21 jaar
    12 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten