Skip to content
16 reacties
3176 weergaves

Ze doet de termometer te diep

Mijn moeder doet de termometer er zo ver mogelijk in, ik moet dan altijd huilen is dit normaal? Ze doet wel zalf aan mijn billen maar ik vind het vervelend dat ze het doet.

12 jaar
8 jaren geleden

16 Reacties

  • Was rond mijn 16de beschaamde ik me ook dat mijn moeder me zo zag maar nu niet meer . Toen heeft ook mijn moeder op aanraden van de huisarts een rectale kwik thermometer gekocht . Ik was geschrokken want die was veel langer en dikker dan de vorige en de eerste keren ook heel pijnlijk en moest ze ook dieper in mijn ster duwen . Gebruiken jullie ook een thermometer die alleen dient om via je ster te meten ?

    20 jaar
    7 jaren geleden
  • Wij hebben ook een glazen met een lange punt echt pijnlijk is dat en vooral omdat ik het niet wil. En mijn stief moeder gwn door duwt zonder zalf ook zetpillen zonder zalf echt pinn doet dat

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • ik was 7 en sliep bij kenneissen en werd niet lekker en moest getemperatuurd worden, oke dacht ik en draaide op mijn buik en deed mijn broeken omlaag, maar mijn ouders hadden een witte met korte punt en hun een glazen met een hele lange punt, hij ging erin en ik dacht dat ik over midden ging vreselijk

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Dat is verveeld zeg ik had het laast ook toen ik bij een vriendin bleef slapen omdat mijn (stief) ouders allebei voor langere tijd weg moesten voor het werk. Die vaders is huisarts en hij ging mij ook tempratuen op die manier echt vervelend vond ik het. En ik kreeg ook zetpillen dat tempratuen gebeuren 3x per dag en zetpil ook .

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Heb je het ook nog afgedaan dat glijspul? Of laten zitten

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik was een x op vakantie met kennissen en werd ziek dus tempen, onder mijn arm vroeg ik nog, nee in de billen, oke zei en ging op mn buik liggen en deed mn pj en onderbroek omlaag en vroeg zo goed, nee zeiden ze alles verder omlaag en omdraaien en benen omhoog en ik zag zon ouderwts ding en die ging ver en lang naar binnen, had daarna echt van die glijende billetjes gellukig hoefde dit maar 1x

    11 jaar
    8 jaren geleden
  • @meisje12 niet stom bedoeld hoor!, maar er gebeuren geen seksueel getinte dingen samen met jouw moeder toch?
    En een tip, zeg haar duidelijk dat ze jou moet zeggen hoe het moet omdat je het vervelend en ongemakkelijk vind, dus je wilt het zelf doen.

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Waarom doe je dat zelf niet? Doe je dat ook met douchen dat zo wassen?

    22 jaar
    8 jaren geleden
  • @jongen22 met het washandje haalt mijn moeder de zalf tussen mijn billen weg dat doet geen pijn hoor het is alleen niet leuk.

    12 jaar
    8 jaren geleden
  • Wat doet ze met dat washandje dan meisje 12? Snap het niet

    22 jaar
    8 jaren geleden
  • @jongen22 Mijn moeder doet zalf aan mijn billen en aan de termometer. Maar dat haald ze er weer af met een washandje

    12 jaar
    8 jaren geleden
  • Waaraan zalf? En wassen jullie die zalf eraf met iets of hoe?

    22 jaar
    8 jaren geleden
  • @meisje14 Heel diep je ziet alleen nog het uiteinde. Nee ik vind dat het heel pijn doet, ja ik krijg ook zetpillen maar mijn moeder noemt ze een billenpil. Die doen nog het meest pijn. Ik moet met de termometer mijn benen omhoog en met de billenpil op mijn buik met,jij benen wijd. Dat vind ik echt niet fijn.. Maar ik krijg wel zalf eraan gelukkig

    12 jaar
    8 jaren geleden
  • @jongen15 Ik mag het niet zelf doen, en anders moet me moeder het daarna nog een keer doen. Ja,ik krijg ook zetpillen maar mijn moeder noemt ze een billenpil. die doen nog meer pijn want ze doet de ook haar vinger er achteraan want ander s gaat die niet diep genoeg zegt mijn moeder. Maar dat doet pijn...

    12 jaar
    8 jaren geleden
  • Hoe diep doet ze hem dan, meisje 12 jaar? Ik vind het juist een fijn gevoel als er iets ingestoken word. Krijg je ook zetpillen en hoe moet je dan liggen?

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Rectaal tempen is het beste alleen moet je de thermometer er niet verder dan 3 cm in doen anders doet het vet veel pijn!! Misschien mag je het zelf doen als je het vraagt. Krijg je ook zetpillen?

    15 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten