Skip to content
Jong vader of moeder in Zuidplas?

Jong vader of moeder?

Ben je zwanger of heb je al een kindje en wil je meer weten over zijn of haar groei en opvoeding? Kijk dan eens op de website van het CJG Zuidplas. Op deze site vind je veel informatie over opgroeien en opvoeden. Hier staan veel handige tips en adviezen.

Kinkhoestvaccinatie voor zwangere vrouwen

Voor jonge baby’s kan kinkhoest gevaarlijk zijn. Baby’s krijgen de vaccinatie pas als ze 2 maanden zijn. Daarom wordt aan zwangeren een kinkhoestvaccinatie aangeboden. Je baby is dan meteen beschermd na de geboorte. De vaccinatie is gratis. Voor een vaccinatie maak je een afspraak bij één van de CJG’s in Zuidplas. Je kunt je aanmelden via het digitaal ouderportaal. Als je je hebt aangemeld en je gegevens hebt ingevuld, neemt het CJG contact met je op.

Kijk voor meer informatie op www.cjgzuidplas.nl of op rijksvaccinatieprogramma.nl/22wekenprik

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Vriendschap

Vriendschap

Wil je graag andere jongeren ontmoeten, maar vind je dat lastig? Geef je leven een sociale boost, kijk eens op join-us.nu!

Lees meer over Vriendschap
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten