Skip to content
Jongerencentrum 't Blok in Zuidplas

't Blok

Gemeente Zuidplas heeft een jongerencentrum, namelijk 't Blok in Nieuwerkerk aan den IJssel.

Uitgaan

In 't Blok kun je heel wat avonden per week terecht om gezellig langs te komen, elkaar te ontmoeten, wat te drinken en bij te kletsen. Dit kan in de kroeg, of tijdens een feest/concert in de zaal. Bij de inloop kun je gewoon een beetje chillen, kletsen en gamen met elkaar. Ook kun je terecht in de studio/oefenruimte als jouw idee van een avondje uit zelf muziek maken is! Like de facebookpagina van 't Blok, dan blijf je op de hoogte.

Activiteiten

In 't Blok worden het gehele jaar door buiten de uitgaansavonden om activiteiten georganiseerd voor jongeren. Je kunt ze vinden op de website van Stichting ZO!.

Talent en workshops

Je kunt in 't Blok ook terecht voor het (verder) ontwikkelen van je passie en/of talent. Dat kan zijn teksten schrijven (spoken word/poetry/rap), muziek maken, video's bewerken, animaties maken, dartcompetities, graffiti en nog veel meer!

Vrijwilligerswerk

Er zijn veel vrijwilligers actief bij Stichting ZO! waarvan een heel aantal jongeren in 't Blok. Ze helpen mee met de bardiensten, het organiseren van live-avonden en feesten, filmavonden en het verzinnen en vormgeven van nieuwe activiteiten. Het is gezellig om samen te doen, je leert allerlei nieuwe dingen en maakt meestal vrienden binnen het team van vrijwilligers. Heb je leuke ideeën en zie je dit wel zitten? Jezelf aanmelden als vrijwilliger kan altijd via info@stzo.nl.

Ondersteuning/coaching

In het jongerencentrum 't Blok werken verschillende jongerenwerkers voor wie geen vraag te gek is, dus je kunt alles vragen! Zit je ergens mee, heb je even steun nodig, een luisterend oor, of gewoon wat praktische hulp? Je kunt de jongerenwerkers altijd even aanspreken, bellen, mailen of appen. Hier kun je de jongerenwerkers vinden en hun contactgegevens.

Contact

't Blok
IJsermanpad 1
2911 PH Nieuwerkerk aan den IJssel
0180 31 00 50
info@stzo.nl
www.stzo.nl

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Vriendschap

Vriendschap

Wil je graag andere jongeren ontmoeten, maar vind je dat lastig? Geef je leven een sociale boost, kijk eens op join-us.nu!

Lees meer over Vriendschap
Wel of geen prik?

Wel of geen prik?

Heb je een uitnodiging gehad en twijfel je over het halen van een vaccinatie? Bespreek je zorgen via de chat.

Lees meer over Wel of geen prik?
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten