Skip to content
Jongerencentrum 't Blok in Zuidplas

't Blok

Gemeente Zuidplas heeft een jongerencentrum, namelijk 't Blok in Nieuwerkerk aan den IJssel.

Uitgaan

In 't Blok kun je heel wat avonden per week terecht om gezellig langs te komen, elkaar te ontmoeten, wat te drinken en bij te kletsen. Dit kan in de kroeg, of tijdens een feest/concert in de zaal. Bij de inloop kun je gewoon een beetje chillen, kletsen en gamen met elkaar. Ook kun je terecht in de studio/oefenruimte als jouw idee van een avondje uit zelf muziek maken is! Like de facebookpagina van 't Blok, dan blijf je op de hoogte.

Activiteiten

In 't Blok worden het gehele jaar door buiten de uitgaansavonden om activiteiten georganiseerd voor jongeren. Je kunt ze vinden op de website van Stichting ZO!.

Talent en workshops

Je kunt in 't Blok ook terecht voor het (verder) ontwikkelen van je passie en/of talent. Dat kan zijn teksten schrijven (spoken word/poetry/rap), muziek maken, video's bewerken, animaties maken, dartcompetities, graffiti en nog veel meer!

Vrijwilligerswerk

Er zijn veel vrijwilligers actief bij Stichting ZO! waarvan een heel aantal jongeren in 't Blok. Ze helpen mee met de bardiensten, het organiseren van live-avonden en feesten, filmavonden en het verzinnen en vormgeven van nieuwe activiteiten. Het is gezellig om samen te doen, je leert allerlei nieuwe dingen en maakt meestal vrienden binnen het team van vrijwilligers. Heb je leuke ideeën en zie je dit wel zitten? Jezelf aanmelden als vrijwilliger kan altijd via info@stzo.nl.

Ondersteuning/coaching

In het jongerencentrum 't Blok werken verschillende jongerenwerkers voor wie geen vraag te gek is, dus je kunt alles vragen! Zit je ergens mee, heb je even steun nodig, een luisterend oor, of gewoon wat praktische hulp? Je kunt de jongerenwerkers altijd even aanspreken, bellen, mailen of appen. Hier kun je de jongerenwerkers vinden en hun contactgegevens.

Contact

't Blok
IJsermanpad 1
2911 PH Nieuwerkerk aan den IJssel
0180 31 00 50
info@stzo.nl
www.stzo.nl

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Online zelfhulptraining - Wie ben ik?

Online zelfhulptraining - Wie ben ik?

Weet jij wie je bent? In deze online training leer je hoe jij denkt, doet en voelt. Wat is jouw identiteit?

Lees meer over Online zelfhulptraining - Wie ben ik?
Vriendschap

Vriendschap

Wil je graag andere jongeren ontmoeten, maar vind je dat lastig? Geef je leven een sociale boost, kijk eens op join-us.nu!

Lees meer over Vriendschap

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten