Skip to content

VraagApp: snel antwoord op je dagelijkse vragen

Woon je op jezelf met een beperking? En heb je vaak vragen? Gebruik dan VraagApp!

Technologie mag er niet voor zorgen dat je leven ingewikkeld is. Technologie moet juist helpen om te zorgen dat je een leuk leven hebt. Dat kan. VraagApp maakt je zelfstandiger.

Waarom is er de VraagApp?

De VraagApp is er om te zorgen dat je zelfstandiger kunt leven. Je kunt denken aan vragen over het huishouden, openbaar vervoer of een brief die je niet snapt.

Bekijk de video:

Voor wie is de VraagApp?

De VraagApp is er voor jongeren vanaf 16 jaar met een cognitieve beperking.

VraagApp gebruiken

Wil je VraagApp gebruiken? Vraag dan je ouders, broer/zus of een vriend of vriendin om met je mee te kijken. Laat ze de tips voor familie lezen.

Kosten VraagApp

Om vragen te stellen heb je een abonnement nodig. Een abonnement is € 12,00 per jaar. Je kunt dan onbeperkt vragen stellen. Je kan de vragen intypen of inspreken. Jouw vraag wordt automatisch verzonden naar een paar vrijwilligers tegelijk. De eerste die de vraag wil beantwoorden, komt in een chatgesprek met jou. Zo krijg je snel antwoord.

Meer informatie

Wil je meer weten? Ga naar de website van VraagApp.

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Vriendschap

Vriendschap

Wil je graag andere jongeren ontmoeten, maar vind je dat lastig? Geef je leven een sociale boost, kijk eens op join-us.nu!

Lees meer over Vriendschap
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten