Skip to content

Theatervoorstelling Zie je (mij) wel

Als je dakloos bent, dan raak je alles kwijt. Je uitkering, je huis, je spullen en tenslotte zagen ze ook nog aan de poten van je eigenwaarde.

De voorstelling Zie je (mij) wel vertelt het verhaal van Youri. Tot voor kort een hardwerkende jongeman die na zijn baan, ook zijn spullen en zijn huis kwijtraakt. De regie van zijn leven komt in handen van instanties en de problemen stapelen zich op. 'Mensen gaan op een bepaalde manier naar je kijken. Men ziet niet meer welke potentie je hebt.'

Met het maken van deze korte voorstelling nemen de ervaringsdeskundigen zelf de regie weer in handen en gaan zij na afloop van de voorstelling graag met het publiek in dialoog.

Theaterwerkplaats Smit maakt en organiseert voorstellingen die raken en tot nadenken zetten, met als doel begrip en (h)erkenning.

Wanneer

Vrijdag 10 juni 2016, aanvang is om 20.00 uur.

Waar

Nieuwe Energie, 3e Binnenvestgracht 23, Leiden.

Kosten

Entree is gratis.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden door het aanmeldformulier op de website van Theaterwerkplaats SMIT in te vullen.

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Vriendschap

Vriendschap

Wil je graag andere jongeren ontmoeten, maar vind je dat lastig? Geef je leven een sociale boost, kijk eens op join-us.nu!

Lees meer over Vriendschap
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten