Skip to content

Stoppen met roken soap

Wist je dat van de 100 jongeren die elke dag beginnen met roken, 10% binnen een maand weer wil stoppen? Hoe gemakkelijk is dat? En hoe doe je dat? Om je te inspireren en te informeren is er een stoppen-met-rokensoap gemaakt waarin twee jongeren worden gevolgd: Rejan en Nick.

Je ziet hen voor, tijdens en na het stoppen. Wat zijn hun beweegredenen? Hoe gaan ze het aanpakken? Dat is te zien in aflevering 1 Iedere dag voelt als een kater

Vervolgafleveringen

Gaat het Rejan en Nick lukken om te stoppen? Bekijk ook aflevering 2 en 3.

Aflevering 2 Met mijn backpack door de jungle


Aflevering 3 Je mist niks

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Vriendschap

Vriendschap

Wil je graag andere jongeren ontmoeten, maar vind je dat lastig? Geef je leven een sociale boost, kijk eens op join-us.nu!

Lees meer over Vriendschap
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten