Skip to content
Jong vader of moeder geworden in Gouda?

Jonge vaders en moeders in Gouda

Heb je zelf al een kind? En wil je meer weten over zijn of haar groei en opvoeding? Kijk dan ook eens op de website van de Groeigids. Op deze site vind je veel informatie over opgroeien en opvoeden, maar ook veel handige tips en adviezen.

Ben je gewenst of ongewenst zwanger? Dan heb je misschien behoefte aan steun. Kijk eens op de site van Stichting Siriz, kijk op hun facebookpagina.

Opvanghuis Siriz

Ben je zwanger en kan je niet meer thuis wonen? Als je naast een onbedoelde zwangerschap ook te maken hebt met relatieproblemen, geen werk of opleiding, verslaving of huiselijk geweld, dan kan je in het leef-/leerhuis in Gouda terecht. Met intensieve begeleiding en een dagprogramma wordt er samen met jou toegewerkt naar zelfstandig of begeleid wonen samen met je kind. Bel naar de hulplijn voor meer informatie of om je aan te melden: 0800 440 00 03. Of mail naar hulp@siriz.nl. Je kunt ook een WhatsAppbericht sturen naar 06 24 90 75 55 of chatten.

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Vriendschap

Vriendschap

Wil je graag andere jongeren ontmoeten, maar vind je dat lastig? Geef je leven een sociale boost, kijk eens op join-us.nu!

Lees meer over Vriendschap
Wel of geen prik?

Wel of geen prik?

Heb je een uitnodiging gehad en twijfel je over het halen van een vaccinatie? Bespreek je zorgen via de chat.

Lees meer over Wel of geen prik?
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten