Skip to content
ExposeYour zoekt jou!

ExposeYour zoekt jou!

ExposeYour is het jongereninformatiepunt van Leiden. Heb je vragen, bijvoorbeeld over school, werk, seks, drugs, of over sporten en hobbies? ExposeYour jongereninformatiepunt helpt jou met het vinden van de antwoorden. Of het nu een grote vraag is, hoe kom ik aan een woning, of een kleine vraag, waar kan ik sporten?

Bij ExposeYour kan je je vraag stellen aan een van de medewerkers of even rond neuzen in de folders en op internet. ExposeYour is geen hulpverleningsinstantie, maar een plek voor en door jongeren waar we je de weg kunnen wijzen in hulpverlenersland. Daarom leggen wij zoveel mogelijk contact met andere instanties zodat wij altijd iemand kennen die jou kan helpen wanneer wij dat niet kunnen.

ExposeYour geeft ook trainingen. Kom gerust eens langs aan de Middelstegracht 85 in Leiden.

Meer informatie

Kijk op voor meer informatie op Exposeyourleiden.nl of volg ExposeYour op Facebook.

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Vriendschap

Vriendschap

Wil je graag andere jongeren ontmoeten, maar vind je dat lastig? Geef je leven een sociale boost, kijk eens op join-us.nu!

Lees meer over Vriendschap
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten