Skip to content
Wat is er in Leiden voor jongeren te doen?

Wat is er in Leiden voor jongeren te doen?

Woon je in Leiden en wil je weten wat daar voor jongeren te doen is? Kijk dan eens in de agenda van SOL. Hier vind je allerlei activiteiten die het jongerenwerk organiseert. En kijk ook eens bij Incluzio voor sportactiviteiten bij jou in de buurt. Kies je de locatie bij jou in de buurt en kijk wat er te doen is.

Op de website Sportkennismaking Leiden zie je waar je kunt sporten als je 18 jaar of ouder bent. Ben je jonger dan 18 jaar kijk dan eens de website Gemeentelijke schoolsportcommissie Leiden. Kijk ook eens op www.leiden.nl, download de SBG-app of kijk op Bplusc.nl.

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Vriendschap

Vriendschap

Wil je graag andere jongeren ontmoeten, maar vind je dat lastig? Geef je leven een sociale boost, kijk eens op join-us.nu!

Lees meer over Vriendschap
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten