Skip to content
Hulp en advies in Hillegom

Hulp en advies in Hillegom

Je kunt bij het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) Hillegom terecht voor hulp en advies en alles wat met opgroeien en opvoeden te maken heeft. Het Centrum voor Jeugd en Gezin is er speciaal voor jongeren, kinderen en hun ouders.

Waar is het Centrum voor Jeugd en Gezin?

Abellalaan 1, 2182 TX Hillegom

Moet je eerst een afspraak maken?

Bij een CJG kun je zonder afspraak langskomen voor een persoonlijk gesprek of informatiemateriaal. Check even wanneer we open zijn. Wil je zeker weten dat er voldoende tijd beschikbaar is? Dán kun je beter vooraf even bellen.

Bellen mag ook

Je kunt het volgende nummer bellen om een afspraak te maken. Wil je niet langskomen, dan kun je ook telefonisch bij ons terecht voor een antwoord op je vragen, advies of hulp. Bel 088 254 23 84.

Ben je tienermoeder of tienervader met een vraag over je kind?

Dan kun je ook terecht bij het CJG Hillegom. Daarnaast kun je veel informatie vinden op de website van de Groeigids.

Contact via school

Op school kun je terecht bij je mentor of de zorgcoördinator. Die wijst je de weg naar de juiste contactpersoon van het CJG.

Jeugdverpleegkundige op school

Heb je een vraag over je gezondheid, voeding, roken, blowen, alcohol of infectieziekten? Dan kun je op school met jouw vraag terecht bij de jeugdverpleegkundige van het Centrum voor Jeugd en Gezin. Die heeft regelmatig spreekuur op school en je kunt een afspraak maken voor een persoonlijk gesprek. Ook je ouders kunnen hier gebruik van maken als zij een vraag hebben. Wie de jeugdverpleegkundige op jouw school is, vind je in de schoolgids.

Voor ieder 1

Ben je somber? Of zijn er thuis veel spanningen waar jij last van hebt? Het kan belangrijk zijn snel hulp te zoeken zodat het niet erger wordt. Je kunt contact opnemen met Voor ieder 1. Bijvoorbeeld door te bellen naar 0252 74 22 72. Kijk ook eens op www.voorieder1.nl.

Waar vind je hulp buiten kantoortijden?

Heb je dringend hulp nodig buiten kantoortijden? In geval van crisis kun je 24 uur per dag bij iemand terecht.

Bekijk ook

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Vriendschap

Vriendschap

Wil je graag andere jongeren ontmoeten, maar vind je dat lastig? Geef je leven een sociale boost, kijk eens op join-us.nu!

Lees meer over Vriendschap
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten