Skip to content
3 reacties
232 weergaves

arbeidsongeschikt door ziekte

Ik ben al sinds januari niet meer in staat om te werken door ziekte en nu is mijn geld langzaam op aan het gaan. Heeft iemand tips hoe ik geld kan verdienen vanuit huis? Ik heb namelijk geen zin om van mijn spaargeld te leven.

18 jaar
14 dagen geleden

3 Reacties

 • Bij het UWV kan je een aanvraag doen voor een WAO of WIA-uitkering. Dan krijg je geld van de overheid omdat je (gedeeltelijk) niet kan werken.

  Voor thuiswerk moet je maar even googelen, zijn vele opties: influencer worden, affiliate marketing, webshop beginnen, dropshipment, tekstschrijver, vertaler en nog veel meer.

  22 jaar
  13 dagen geleden
 • Jouw ziekte, is dat een tijdelijke zaak, iets waar je voor behandeld wordt en dat beter gaat worden, of is het een permanent iets? Als jij blijvend arbeidsongeschikt bent dan zijn daar regelingen voor. Informeer bij de sociale dienst.

  23 jaar
  13 dagen geleden
 • Je kan ook gewoon spaargeld uitgeven want geld is om uit te geven en dit is juist een situatie waarin dat van pas kan komen dus ik zou dat doen in plaats van nu te gaan werken

  20 jaar
  13 dagen geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Online zelfhulptraining - Wie ben ik?

Online zelfhulptraining - Wie ben ik?

Weet jij wie je bent? In deze online training leer je hoe jij denkt, doet en voelt. Wat is jouw identiteit?

Lees meer over Online zelfhulptraining - Wie ben ik?
Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Vriendschap

Vriendschap

Wil je graag andere jongeren ontmoeten, maar vind je dat lastig? Geef je leven een sociale boost, kijk eens op join-us.nu!

Lees meer over Vriendschap

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten