Skip to content
2 reacties
895 weergaves

Nieuw meisje

Hoi, Ik werk in een kleine supermarkt dus geen jumbo of Ah. Daar doe je verschillende dingen zoals spiegelen en je mag achter de kassa. Nu is er een nieuw meisje gekomen en die mag nu ook achter de kassa, maar er is maar één kassa dus moeten we afwisselen nu wilt zei de hele tijd achter de kassa (denk ik), maar ik wil dat ook. Maar zij blijft steeds achter de kassa zitten ook als er geen klanten zijn dat is niet de bedoeling in de winkel. Hoe kan ik dat haar duidelijk maken? Ik wil er ook graag achter en voorheen ging het goed met een ander meisje diegene die als eerste bij de kassa was deed de kassa gewoon. En het nieuwe meisje doet vrij weinig ze loopt steeds achter mij aan en gaat overal en nergens spiegelen. Ik irriteer me hier heel erg aan.... Heeft iemand tips?

16 jaar
5 jaren geleden

2 Reacties

  • Ik werk in een poffertjeskraam (ook informele sfeer). Ik werk daar nu 3 jaar en ik ben daar ook zeer geliefd. Elke keer als er nieuwe mensen binnenkomen werk ik die in en probeer ik het altijd zo goed mogelijk uit te leggen. Soms zitten daar ook jongens/ meisjes tussen die het op hun eigen manier willen doen (wat natuurlijk niet de bedoeling is). Meestal zeg ik het 2 of 3 keer normaal tegen ze en soms zeg ik ook van "Voor mij hoef je het niet te doen, maar *de baas zn naam* vindt het niet zo leuk". Meestal stoppen ze dan en doen ze het goed. Mijn advies dus: praat erover. Als dit niet werkt moet je het bespreekbaar maken met je baas.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • dat lijkt mij heel erg vervelend. je kan proberen duidelijke afspraken te maken met bijv. de manager of het meisje zelf en zeg duidelijk tegen haar dat je je eraan irriteert .

    16 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Haal je oppasdiploma!

    Haal je oppasdiploma!

    Vind jij kinderen leuk? Pas jij wel eens op bij gezinnen? Wil je goed voorbereid naar je (nieuwe) oppasadres gaan? Of gewoon een streepje voor hebben op alle anderen die oppassen? Dan is een oppasdiploma echt iets voor jou!

    Ga naar Cjghm.nl over Haal je oppasdiploma!

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten