Skip to content
43 reacties
2429 weergaves

Geheimen.

Iedereen heeft geheimen, en vaak wil je het ook met andere delen. Misschien heb je een grappig geheim, of juist stom. Deel hem hier! Hij blijft anoniem.

19 jaar
12 jaren geleden

43 Reacties

  • Jongen 19.
    Ik weet dat je gevoelens moeilijk zijn maar praat er eens over met een arts of vraag aan je arts eens om je door te verwijzen naar iemand die jou kan helpen om je gevoelens duidelijk te krijgen.
    Ben je transgender dan moet je er ook voor kunnen uitkomen en misschien kan je dan wel getransformeerd worden tot een " echte" vrouw.
    Je moet je er niet voor verstoppen daardoor kom je juist in een isolement en zal het steeds meer aan je gaan knagen.
    Ook kan het zijn dat net een verkeerde persoon er achter komt en dan is er een kans dat die je gaat afpersen.
    Maar durf je er ook niet met je moeder er over te praten?
    Ik weet niet hoe jou ouders er tegen over staan maar vooral je moeder zou best wel iets in de gaten hebben alleen wilt of durft ze je het niet te vragen.
    Je zou bij voorbeeld iemand als Kelly als gesprek onderwerp kunnen nemen.
    Bijvoorbeeld door te zeggen dat je haar tegen ben gekomen en dat je een goed gesprek met haar heeft gehad over haar gevoelens als vrouw die als jongen is geboren en bouw dan voorzichtig het gesprek op naar jou gevoelens maar laat vooral je moeder aan het woord en geef duidelijk antwoord op haar vragen of stuur als het noodzakelijk is zelf er op aan.
    Blijf je gevoelens niet onderdrukken dat is nergens voor nodig het zou misschien tijd kosten dat je ouders en familie je accepteren maar als de band goed is zullen ze dat wel gaan doen.
    Soms is het zo dat net wat ik al eerder zei het al weten maar dat ze het van jou zelf willen horen.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Nooit tegen niemand mijn geheim verteld, ik ben een fieziek een jongen (goed verzorgd) maar ik ben of wel, ik ben een meisje, op de momenten dat ik alleen thuis ben kleed ik me als een meisje, jurkjes, make up, opgevoelde bh, pruik en panties. Soms neem ik dat alles mee baar een afgelegen plaats waar niemand komt en dan verkleed ik me als een meisje en zo ga ik naar de stad tot op heden was er niemand die me door haden wel paar keer door jongens aangesproken zo iets als lekker ding laten we wat gaan drinken samen en of mag ik je mooie panty benen bewonderen !

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik ben te open om geheimen te hebben behalve die keer dat ik gaatjes heb geknipt in de condooms van me pa omdat ik nog een broertje of zusje wou hebben.
    Vreemd genoeg bleek de buurvrouw zwanger te zijn geworden terwijl ze geen man of vriend had :)
    Maar als iemand mij wat wilt vertellen dan ben ik net als een belasting onderduiker het is aan mij verteld en dat hoeft niemand anders te weten daarom vertel ik het hier ook niet al zou het anoniem zijn die gene zou zijn verhaal hier misschien wel kunnen lezen.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • @meisje 17, daar heb je zeker gelijk in, bedankt voor je bericht

    20 jaar
    8 jaren geleden
  • @jongen 20 Een geheim is een geheim, of het nou iets ergs is of niet. :-)

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Meisje 17, en ik maar ouwehoeren over mijn fetish, dat wat jij gedeelt heb is pas erg....

    20 jaar
    8 jaren geleden
  • Als reactie op sommigen hierboven: ik lees hier in ieder geval twee verhalen van mensen die zich ellendig voelen, waarvan één persoon zelfs zelfmoord overweegt. Ik raad je ten zeerste aan om er niet mee rond te blijven lopen, maar om erover te praten met iemand die je vertrouwt. Wees niet bang om professionele hulp te zoeken, bijvoorbeeld van een psycholoog: er zijn mensen die je kunnen helpen.

    Laat ik daar dan ook maar meteen mijn geheim van maken: ik ben zelf depressief geweest een aantal jaren terug. Weinig mensen weten dit. Gelukkig ben ik eruit gekomen en nu sta ik sterker in het leven dan voorheen.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Jongen 23, ik heb het nogsteeds niet verteld, denk dat ik het ook niet snel zou doen hoor.... Denk dat er dan heel anders naar me gekeken gaat worden. Hoe ga jij er in het dagelijkse leven mee om?

    20 jaar
    8 jaren geleden
  • Dan is het toch geen geheim meer

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik snap je wel, heb hetzelfde met m'n bont fetish, het beste is gewoon openkaart spelen maar ik durf het ook niet pff, ben bang voor de reacties, ik hoop dat jij het niet heb, laat het me asje maar weten

    23 jaar
    8 jaren geleden
  • Ken je Margo Roth Spiegelman uit het boek/de film Paper Towns van John Green? Daar lijk ik op. Teveel. Ik vind het zelf niet eens meer leuk. 's Nachts, als iedereen slaapt ga ik via het dak naar buiten, pak mijn fiets en haal allerlei rare stunts uit, al sinds mn tiende ofzo.
    Dat is niet, zoals je misschien zou kunnen denken, omdat ik een enorme fan ben van Paper Towns. Toen ik het boek las, nu ongeveer een half jaar geleden, had ik het gevoel dat ik als het ware werd beschreven. Alsof de schrijver dat personage zegmaar op mij had gebaseerd ofzo, maar dan zonder me te kennen youknow.
    Ook Margo's manier van denken lijkt op die van mij. Ik heb altijd al een hekel gehad aan denken over de toekomst en wat er later van me moet worden, ook al haal ik gewoon hoge cijfers op school enzo en zij heeft dat ook...
    Ik ben ook heel popi, maar al mn vrienden kennen me niet echt goed, ik kan nooit met iemand een normaal gesprek voeren, het gaat altijd over onzin en tuttige dingen als kleren en populariteit en jongens enzo, ook al weten mn vriendinnen dat ik daar helemaal niet van hou. Dat is zo ongeveer het enige dat ze weten. Ligt grotendeels bij mezelf, mijn probleem is dat als andere mensen veel over zichzelf vertellen, ik dichtklap en - ook al wil ik dat helemaal niet - ik het gevoel heb dat mensen me aanbidden ofzo. Klinkt weird denk ik, maar zo voelt het soms wel. Dan zeuren ze weer over hoe geweldig ik ben "oh kon ik jou maar zijn, dan was ik ook populair enzo." Ik word er langzamerhand een beetje gek van en meestal denk ik 'geloof me, je wil mij niet zijn.'
    Toen ik dat boek uit had, had ik ook een soort van, het gevoel dat ik nep was ofzo. Het is zo, ik weet niet hoe je het moet noemen, maar oncomfortabel of gewoon raar om weetjewel, in principe het gevoel te hebben dat je een personage bent die een auteur nauwkeurig heeft verzonnen... Ik wil ook echt stoppen met de hele tijd dingen voor me te houden en te verbergen voor mn vrienden, en ze gewoon te vertellen wie ik echt ben en wat me dwarszit, maar op een of andere manier kan ik het gewoon niet...
    Ben ik de enige die me soms nep voelt of is dit doodnormaal???
    Ik weet eigenlijk niet of dit in de categorie geheimen of problemen valt XD

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Echt lastig dit, ik heb een bont fetish, hoe het gekomen is weet ik niet. Ik heb het nog nooit aan iemand verteld (zelfs mn vriendin niet), en ben dus bang voor reacties als het uit zou komen...

    20 jaar
    9 jaren geleden
  • Schaam je niet voor zelf denken ik heb de zelfde opvatingen je bent niet gestoord. In mijn beeld denk jij wel zelf na en volg jij niet de massa's schapen en volksveraaders. Mijn volle respect!

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik ben een Nationaal Socialist. Ik kan er met niemand over praten, aangezien iedereen dan denkt dat ik gestoord ben. Het lijkt mij prachtig om in het Derde Rijk te leven en om je mening te mogen uiten. 

    15 jaar
    9 jaren geleden
  • @meisje 15. ik denk ook vaak aan lesbische sex.. Ik geloof dat het n fase Is. Btw je kan best vertellen dat je bestie leuk vind hoor.

    13 jaar
    9 jaren geleden
  • Okee , het lijkt me wel leuk om mijn geheimen uit te storten & aangezien dit anoniem is mogen jullie het best wel weten. 1. Ik ben verslaafd aan mezelf te verwennen elke avond , maar toch wil ik ermee stoppen. 2. Ik heb een grote crush op mijn beste vriend , maar ik zeg dat het niet zo is , omdat hij heeft gezegd dat het niet zo is. 3. Ik heb een idee dat ik bisexueel ben , omdat ik veel aan lesbische seks denk , maar ik word altijd verliefd op mannen. Dit waren mijn geheimen , ik weet niet of ik er meer heb xd.

    14 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik heb veel geheimen. K Was vorig jaar depressief K Heb 5× proberen zm te plegen. K wil best wel eens weten hoe het is om kk te hebben. K vinger mezelf sinds groep 5. K vind het niet leuk om populair te zijn.. ( Dat ben ik nu ineens) K Heb met iemand die ik niet leuk vind. K ben eigenlijk fkn verlegen maar dat weet niemand.

    13 jaar
    10 jaren geleden
  • ik ben een nazi
    (geen grap)

    17 jaar
    10 jaren geleden
  • @Jongen 17 dat valt vast te regelen er zijn nog genoeg van die dingen in NL

    20 jaar
    10 jaren geleden
  • ik wil graag in in een duits uniform lopen uit de
    2e wereldoorlog

    17 jaar
    10 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Haal je oppasdiploma!

    Haal je oppasdiploma!

    Vind jij kinderen leuk? Pas jij wel eens op bij gezinnen? Wil je goed voorbereid naar je (nieuwe) oppasadres gaan? Of gewoon een streepje voor hebben op alle anderen die oppassen? Dan is een oppasdiploma echt iets voor jou!

    Ga naar Cjghm.nl over Haal je oppasdiploma!

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten