Skip to content
10 reacties
1041 weergaves

Trump of Biden?

Stel Jullie wonen in Amerika voor wie zouden jullie stemmen? Trump of Biden? Ik zelf ben een echte Trump fan ben eens benieuwd naar jullie meningen??.

23 jaar
4 jaren geleden

10 Reacties

  • Eerlijk, geen van baaiden. Sleepy Joe nadert - wees nou eerlijk - zijn houdbaarheidsdatum. Maarrrr dan komt Kamala. OMG wat een wijf. Michelle Obama heeft me al talloze natte dromen bezorgd maar met Kama als presidente ga ik pas echt door mijn seks dak.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Trump, de grootste leugenaar ooit, niemand die ooit beter heeft leren liegen en bedriegen, vals spelen met golf (schijnt daar nogal gevoelig te liggen), internationale politiek en zo meer. Een gast die de wereld wil splijten, letterlijk, dus kapot. America First ten koste van alles waar de wereld aan kapot kan gaan. Geen zorg voor het milieu. Hoe kun jij, topicstarter, achter zo'n idioot staan? Ik hoop echt heel erg dat je tot inkeer komt qua waardering van die gek, en bijna de helft van de Amerikaanse bevolking die nu net als jij denkt, maar hopelijk ook weer over een tijdje weer bij zinnen komt. Geen disrespect, maar echt, een idioot aan de macht in de Verenigde Staten is ontzettend slecht voor iedereen, en niet in het minst voor ons allemaal, waar we ook wonen, zelfs als dat in de Verenigde Staten is.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Donald Trump 'doet wat ie zegt'. Maar intussen heeft hij in vier jaar het land verscheurd achter gelaten. Misschien heeft Trump (terecht) een punt gemaakt op het wereldtoneel tijdens de NAVO top bijvoorbeeld. Maar uiteindelijk, voor zijn echte achterban heeft Donald Trump weinig kunnen bereiken. Ook de manier waarop hij met media omgaat. Vooral de haat tov journalisten die hij daarmee voedt, is levensgevaarlijk. Qua leeftijd zou je kunnen zeggen: biden niet echt heel toekomstbestendig. Maar dan zou ik toch voor Joe Biden gaan. Voor de hoop, verbinding en samenwerking. En vooral Kamela Harris zie ik wel zitten.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Jongen 18. De media van ons land melkt Trump zodanig uit dat het zo lijkt. Mocht hij idd zo slecht zijn waarom heeft hij dan zo veel stemmen? En waarom stemmen er zoveel vrouwen op Trump? En wie heeft gezorgd dat de Economie van Amerika zo goed draaid? En wie heeft een paar jaar geleden een aanslag kunnen verhinderen? Wie heeft voor het grootste stuk kunnen bijdragen dat ze ISSIS hebben kunnen bestrijden? en volgens mij deed België en Nederland ook mee.... Dus zo slecht kan hij wel niet zijn niet?

    23 jaar
    4 jaren geleden
  • J23 is dat niet een heel onvolwassen manier van stemmen? Je beseft toch wel hoe slecht trump is voor vrouwen/lgbt rechten? Welke uitspraken hij gedaan heeft over zwarte en hispanics? Hoe hard hij het land polariseert en zelfs tot geweld oproept? Hoe hij geen bal aantrekt aan de opwarming van de aarde? Ik hoop dat je beter nadenkt als je hier in ons land naar de stembus trekt....

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Die gek staat op het punt een burgeroorlog te ontketenen gewoon omdat hij zo'n fokking zuur verliezer is. Moet je mij eens uitleggen wat daar zo hilarisch aan is.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Hier de gesprek starter terug. Ik bne al fan van trump sinds 2016. Kvind hem hillarisch en grappig. Ie straalt iets uit da nie iedereen heeft.

    23 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik zou op Biden stemmen. Net als jongen 18 verschil ik op veel punten van mening met hem, maar zijn standpunten staan dichter bij de mijne dan die van Trump.

    Laat ik hierbij opmerken dat ik me wel kan voorstellen dat veel Amerikanen zich door gevestigde politici niet gehoord voelen. Er is helaas veel economische ongelijkheid daar, bijvoorbeeld. En als er dan een Trump verschijnt die zich afzet tegen de 'elite' en belooft de gevestigde orde op te schudden en Amerika 'great again' te maken, dan snap ik wel dat mensen zich daartoe aangetrokken voelen. Maar het nadeel van Trump vind ik dat hij in de praktijk weinig doet aan die economische ongelijkheid, en intussen wel complottheorieën verspreidt en zelfs haat aanwakkert (zo weigert hij zich vaak uit te spreken tegen racisme en white supremacists). Hij beweert het op te nemen voor Amerikanen, maar zijn ideeën gaan ten koste van allerlei gemarginaliseerde groepen, voor wie het land mede door zijn presidentschap onveiliger wordt. En daar komt bij... heel eerlijk, Trump is zelf een rijke zakenman en dan beweert hij dat hij niet bij de elite hoort? Dat vind ik toch wat twijfelachtig... Grote bedrijven hebben stiekem aardig wat macht in deze wereld.

    Ben wel benieuwd, TS: waardoor ben jij zelf eigenlijk fan van Trump geworden? En was je dat in 2016 al, of is je mening veranderd de afgelopen jaren?

    21 jaar
    4 jaren geleden
  • 100% Biden. ik ben het vaak niet akkoord met hem, ben zelf eigenlijk wat linkser dan hem. Maar amerika (en de hele wereld) kan niet nog eens 4 jaar Trump aan, dan gaat het gewoon fout.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Biden! Want Trump is een echt een lul. Maar is mijn mening he ;)

    17 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Haal je oppasdiploma!

    Haal je oppasdiploma!

    Vind jij kinderen leuk? Pas jij wel eens op bij gezinnen? Wil je goed voorbereid naar je (nieuwe) oppasadres gaan? Of gewoon een streepje voor hebben op alle anderen die oppassen? Dan is een oppasdiploma echt iets voor jou!

    Ga naar Cjghm.nl over Haal je oppasdiploma!

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten