Skip to content
16 reacties
295 weergaves

help!!!

 hoe weet ik of mijn vriendje geen loverboy is !!!! help hij wil de hele tijd zoenen heb altijd afgewezen maar  ik wil toch zeker weten

13 jaar
12 jaren geleden

16 Reacties

  • Maak je niet te gauw druk, hij is waarschijnlijk al wat verder met dingen als jou. Maar druk maken zou ik pas doen wanneer hij je vraagt om dingenn met een vriend van hem te doen. Buitendit moet je well echt op tijd je grens (of grenzen) aangeven!

    13 jaar
    10 jaren geleden
  • Ik denk niet dat het een loverboy is ik heb zelf ook een vriendje en hij kan ook niet van mij afblijven en dat is soms best irritant maar dat zegt niet meteen dat een iemand een lover boy is

    15 jaar
    10 jaren geleden
  • Je vriendje is al klaar voor een stap verder dan gewoon kusjes geven, hij is waarschijnlijk gewoon benieuwd naar hoe het is! is hij ook rond jou'n leeftijd? dan denk ik dat hij geen loverboy is! Maar vergeet niet, dat het jou'n keuze is of je wel of niet wilt zoenen! dus als je niet wilt zoenen, moet je het ook gewoon niet doen!

    groetjes! J.

    13 jaar
    10 jaren geleden
  • Help een jongen

    Ik was naar een nieuwe school en een week later zei een jongen:
    Het ik vond je al best lang leuk
    En nu wil hij met me afspreken en hij heeft me een kusje gegeven
    En ik denk dat hij een loverboy is want hijj
    Doet steets schoonheid zegen en alles je vent mooi HELP!!!!!

    12 jaar
    10 jaren geleden
  • Loverboy ieks

    Als je vriendje/vriending duren kadootje voor je gaat kopen, of je veel geld geeft dan klopt er iets niet. Als je vriendje/vriendin je over iets verplicht tegen je zin in dan kan het best wel een loverboy zijn.

    14 jaar
    11 jaren geleden
  • Loverboys?!!

    17 jaar
    11 jaren geleden
  • Re@loverboy

    Wat weet hij nog verder van je? Als je verder anoniem bent en zonder hoofd weet de rest van nederland er niets van dat jij dat bent. Dus als dat het geval is, is er geen probleem en dumpen die kerel net zoals je vriendin zegt.     

    18 jaar
    12 jaren geleden
  • loverboy

    Hee ben meisje van 15 ken jonge via hyves weet nie meer hoe hij heet iets met - en woont in den haag hij zegt ene x of ik ze schatje wi zin en al ikeen ding fout oe word hij gelijk boos en gaat hij dreigen met fotos op youtube zetten heb fotos gestuurt maar niet met me hoofd er op ik heb aan andere vrienden gevraagd voor advies ik he hem gewoon geblokkeerd geen andacht gegeven meer niet wat kan ik nog meer doen

    15 jaar
    12 jaren geleden
  • Meisje 11: help

    Hij kan een loverboy zijn. Ik weet niet of je onzeker bent maar zie het nou eens realistisch meid: je bent 11!! E hij 22!! Dat is niet normaal en al helemaal niet als hij met je naar bed wilde ( als je dat bedoelde met verder gaan dan zoenen) !! Loverboys zorgen er juist voor dat je van ze gaat houden. Ze gebruiken je en geven je het gevoel, dat je bijzonder en mooi bent. Ze gaan met je naar bed en kater lenen ze je aan allemaal vieze mannen Weten je ouders dit eigenlijk? Dit is niet normaal. Ik zou hiermee stoppen lieverd, als je wilt mag je me meer advies vragen. Xxx Kattniss

    12 jaar
    12 jaren geleden
  • re@help

    Het is inderdaad wel echt een enorm groot leeftijdsverschil op jou leeftijd. Als er tot nu toe geen problemen zijn dan moet je gewoon de reacties van je omgeving negeren maar als hij wel iets doet wat je eigelijk liever niet wilt dan zou ik zeker aan de bel trekken. Hij heeft namelijk door dit leeftijdsverschil wel makkelijker overwicht naar jou toe. Als ik naar mezelf kijk, keek ik namelijk vroeger ook echt op naar oudere jongens en was dat ook juist extra spannend. Maar het is dus vooral belangrijk dat je je eigen grenzen duidelijk bewaakt. En als er wel problemen zijn zou ik bij iemand die je vertrouwd je problemen op tafel leggen zodat het niet uit de hand gaat lopen. succes meid!

    18 jaar
    12 jaren geleden
  • help

    ik ben 11 en mijn vriendje is 22 wat moet ik doen mensen zeggen dat ik een hoer ben en dat dit heeeeel raar is maar ik hou van hem hy doet alles voor me en ik zoen hem gewoon en hy wou een keer verder gaan ik wou dat niet en hij vond dat niet erg mensen zeggen dat ik zn kind wel had kunnen zijn maarjhaa ik hou van hem wat moet ik nu ?!?!?!

    12 jaar
    12 jaren geleden
  • ..

    Dat weten wij niet. Maar omdat hij je de hele tijd wilt zoenen is hij nog niet persé een loverboy. Als je wat langer met hem bent, blijf je hem (neem ik aan) ook niet afwijzen als hij dat wil. Hij is immers niet voor niets je vriendje.

    17 jaar
    12 jaren geleden
  • @Loverboy

    Een loverboy wil je meestal zo afhankelijk mogelijk maken maar een beetje zoenen is toch geen probleem? en een loverboy van 18+ zoekt eerst meisjes van iets ouder op die ie kan inpakken zodat zij weer die jongere meisjes kunnen krijgen, en nee ik ben hiervan geen voorstander

    18 jaar
    12 jaren geleden
  • Loverboy

     Als hij 18+ Is kan het een loverboy zijn. als hij 18 is zeg ik afkappen want dan is die ergens anders naar opzoek vanplaats liefde. Mischien is die gewoon wat oversext maar vertel hem dat je er nog niet klaar voor bent. Als hij je leuk vind. Respecteert ie je

    17 jaar
    12 jaren geleden
  • schrijfer zelf

     maar het is me  vriendje ik kan hem toch niet altijd negeren ik hou wel van hem 

    13 jaar
    12 jaren geleden
  • misschien kan dit je helpen

    nou als je vriendje je wilt zoenen en jij wilt het niet en hij accepteerd het niet is hij het niet waard.Het kan wel een loverboy zijn je moet goed oppassen als hij je gaat aanraken of tog gaat zoenen zal ik als ik jou was echt uit zijn buurt blijven.    

    17 jaar
    12 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten