Skip to content
19 reacties
9415 weergaves

Betrappen op ruiken strings

Gister had ik een goede vriend naar huis mee genomen gewoon om te chillen chips eten wat drinken gewoon gezellig op m'n kamer etc je kent het wel en dat doen we paar x per maand . Gisteren dus liep het even anders . Hij zijn ik ga naar de wc en hij kent de weg maar boven is de wc in de badkamer . Maar duurde zo lang en ik ging zachtjes kijken zag ik dat hij uit de wasmand m'n string gepakt had en zag hem eraan ruiken . Ik werd gek en heb hem gezegd dat ik nooit meer vriendschap met hem wilde en m'n nummers insta alles moet blokkeren . Ik vond dit serieus te ver gaan. Is jullie ook zoiets overkomen?

15 jaar
4 jaren geleden

19 Reacties

  • Heyy,

    Ik snap je reactie als een goede vriend van je zomaar stiekem je string staat te ruiken. Ik snap dat je dan boos wordt, misschien zou je met hem er nog is over kunnen praten? Maar als jij zegt klaar zo wil niks meer met hem dan snap ik dat ook ;)

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik zou ook helemaal gek worden hoor niks zomaar gebruik aan m'n strings in de wasmand . Mannen kunnen zomaar overal alles doen en hier wordt nog gesproken over ja in gesprek miss vind hij je leuk je kan toch uitpraten Neeeeee dit doe je niet klaarrrrrr

    15 jaar
    2 jaren geleden
  • Je 22 precies boven. De meiden/vrouwen die opgewonen raken van mannelijke geslachtdelen zijn in een heel groot minderheid. Juist 95% van vrouwen vinden onverwacht een dickpic op apps en internet ongepast, walgelijk en itimiderend. Vooral als het ongevraagd gestuurd worden. Er is zelf ze dat de meeste vrouwn misselijk worden als mannen het onverwacht posten.

    En als jij denkt dat je onvewacht zoiets bij een dame kan posten dan ben je gewoon adnormaal bezig!

    Mannen die zoiets ongevraagd sturdn zijn niks anders dan viespeuken.

    23 jaar
    2 jaren geleden
  • Het is echt geen abnormaal gedrag maar eerder een manier om bij opkomende opwinding nog geiler te worden en zodoende je zak te legen. Porno kijken is ook zo'n methode en nog veel meer en zeker als het stiekem is wordt het extra spannend. Dit zijn algemene gegevens voor heel veel mannen en dus echt niet bijzonder.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik vergeet nog te zeggen dat dit niet alleen voor mannen geldt. Ik ken ook genoeg meiden/vrouwen die zich opgeilen aan piemels, zeker ook als ze spuiten.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik snuffel soms eens aan de slipjes van de vriendinnen van mijn zussen als ze enkele dagen bij ons logeren. Maar doe er verder niks mee.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik vraag mijn vriendin om haar ondergoed omdat het heb echt heel lekker ruikt en ik word er enorm geil van (wij zien elkaar heel weinig dus geile dingen doen we vaak over FaceTime met bijvoorbeeld kleding waaronder ondergoed van elkaar) dus ik snap dat hij er van kan genieten maar ik vind het wel echt te ver gaan dat hij het zomaar doet! Ook al moet ik zeggen dat ik het ook niet zou durven vragen ofzo als ik zijn situatie zat... ik zou waarschijnlijk gwn een slipje gepakt hebben en ergens in mijn broek ofzo verstopt hebben en mee naar huis nemen want echt heel veel jongens vinden dat echt heel geil! Heel lullig dat hij het zo gedaan had hij had beter kunnen zeggen dat hij jou of iig je ondergoed (dus sws ook jou) geil vind! En ik denk zelf dat hij een crush op je heeft in dat geval was het beter geweest om een relatie te zitten en dat zeggen dat je het geil vind zoals ik gedaan heb! Ik heb mijn vriendin alles verteld over mijn voorkeur voor af en toe sm oid, mijn voet fetisj (alles bij haar nog nooit bij iets of iemand gehad) en zo kan ik nog 100 dingen noemen! Alsjeblieft vertel hem dat hij alles eerlijk had moeten uitleggen maar weet wel (dit praat niks goed hè) dan jongens (de meeste) echt zo zijn!

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • waarschijnlijk heeft ie teveel natuurvideos gekeken en wou hij wat uitproberen. als er verder niet veel mis met hem is zou ik een gesprek met hem aangaan. waarschijnlijk is ie gewoon onzeker. begrijp je reactie wel tho maar ik zou het met hem uitpraten

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Met je poeperd on a string...was een hit volgens mijn ouders.

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Waar maak je je druk om je had die string niet eens aan toen hij eraan rook. Kijk dan zou het een haast dierlijk geil gedrag zijn als een vriend aan je string begint te snuiven als jij er nog in zit. Jouw vriend deed het tenminste nog stiekem.

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Maar wat is dit nou toch weer voor hysterisch gedoe allemaal. Geurzin is een van de belangrijkste seksuele prikkels bij dieren en bij mensen. Niet dat ik overal waar ik kom aan de vuile was ga snuffelen maar dit is naar mijn inschatting acceptabel gedrag van een gezonde heterojongen. Jullie meiden mogen niet uit het oog verliezen dat wij niks meer zijn dan veredelde mannetjesdieren. Wij zijn niet zo beschaafd als jullie. Het spijt ons :)

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • Hoi, dat gedrag van hem is onacceptabel. Als dat te ver gaat voor jou dan kan dat niet. Goed dat je je grens hebt aangegeven. Ik zou adviseren om er met hem nog één keer over te praten en hem zijn excuses aan te laten bieden. Ik zou vragen waarom hij dat heeft gedaan. waarschijnlijk omdat hij je wel ziet zitten of omdat hij gewoon geil is. Als hij je ziet zitten maar jij hem niet geef dit dan ook aan en stel je grenzen. Zie je hem wel zitten dan zou ik adviseren om te doen wat jou het beste lijkt en wat voor jou goed voelt. Zorg er in ieder geval voor dat hij zijn excuses aanbied uit respect. Doet die dat niet wees dan blij dat je geen vrienden meer met hem bent.

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • Jaren geleden deed ik at ook en werd er meestal heel erg opgewonden van wat dan ook duidelijk zichtbaar was. Mijn vriendin wist dat ik dat deed en zei tegen me zozo, je krijgt wel een paal van mij zo te zien en wilde toen mijn pik echt zien en voelen. Heerlijk was dat en kwam er klaar van, ook wel eens in haar string! Zo leerden we steeds nieuwe dingen van elkaar totdat we echt gingen neuken. Het was een prachtige tijd vonden we allebei en hebben veel van en over elkaar geleerd waar we nu nog ons voordeel mee doen. Lekker toch?!

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • In mijn puberjaren hebben mijn vrienden en ik ook vaak aan strings van meisjes geroken. Het is iets wat vele jongens doen. En ook op deze leeftijd, wanneer we de kans krijgen, ruiken we graag aan strings. Het is alleen een taboe om er over te praten. Wat ik probeer te zeggen is dat je echt niet de enige bent die dit heeft meegemaakt. Maar die vriend van je ziet jou vast wel als een lekkerding, anders had hij niet zomaar aan jouw string geroken. ;)

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik zou ook echt kwaad worden komop hee zomaar iemand in de wasmand aan je strings ruiken ik zou ook echt flippen want dit kan niet . Ook als is hij gek op je dan moet hij dat zeggen en duidelijk maken maar niet snuffelen aan strings wtf tis ziekelijk

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik snap het, ik zou ook eerste instantie schrikken. Maar zie dit gewoon als een experimentele fase. Hij zou jou wel een lekker ding vinden, want anders gaat hij niet zomaar aan je strings ruiken (neem ik aan :)

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik snap je reactie , maar had je niet beter kunnen proberen met hem wat plezier te beleven in je slaapkamer? Hij was wel met je bezig , spannend toch?

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik begrijp dat jij dat niet echt fijn vindt. Maar misschien heb je wat te snel gereageerd. Als het een goede vriend is, waarom kan je er met hem dan niet gewoon over praten. Misschien vindt ie jou wel een lekker stuk. Maar durft hij t niet te zeggen? Ik vind het jammer dat voor zo iets jullie vriendschap definitief zou stoppen.

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Laat hem zijn excuses aanbieden en vergeef hem. Puberteit doet rare dingen. Ook meisjes kunnen raar doen.

    17 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten