Skip to content
6 reacties
548 weergaves

Uitgelachen

Het is meschien stom maar ik vind mainstreet's zijn muziek leuk ik ben zelfs naar de mainshow in de amiricahal in Apeldoorn geweest en ik word daar door uitgelachen sommige meide op school zitten nu de hele tijd om me heen maar de rest niet die lachen zig alleen maar kapot ik heb zelf een keer de foto laten zien met mainstreet (ik was VIP bij de mainshow) en toen lachen lachen lachen hoe kom ik daar van af?

9 jaar
10 jaren geleden

6 Reacties

  • Hee Ik vind t echt super dat je een mainiac bent Bij mij ging t ook zo op school Komt alleen maar omdat er andere jongens of meiden bij zijn En dan : kijk wat is durf te zeggen Iedereen die zegt wel van trek je er niks van aan Maar EEYY je bent fan tuurlijk voel je je aangesproken Mijn magische zinnen zijn -mainstreet heeft meer vrienden dan jou -zoozooh je bent wel erg druk bezig met mainstreet -je kan alleen maar op dingen van mainstreet reageren ......kinderachtig Probeer dit eens En je staat er niet alleen voor Xx we are the dreamers you are not alone Proud mainiac ??

    13 jaar
    10 jaren geleden
  • Er werd op mijn school heel slecht gepraat over mainstreet enzo maar ik vind hun muziek ook leuk maar sommige mensen weten het maar gelukkig doen die niet stom. Gwn niks van aantrekken! Veel succes

    11 jaar
    10 jaren geleden
  • Het is niet stom hoor. het is juist cool! Ik zat er ook eens mee, en ik heb ook toen nagedacht. EN ik besefte dat ik 100% mezelf durfde te zijn. En dat durven hun niet. Blijf vooral fan, geef niet op!!! Jij durft je zelf te zijn! Dat is pas stoer!

    11 jaar
    10 jaren geleden
  • gewoon niet op reageren blijf bij de mensen die je nemen zoals je bent als jij fan bent dan ben fan en dat hoef je niet te veranderen je bent goed zoals je bent laat ze maar lachen blijf bij je vrienden die echt om je geven

    13 jaar
    10 jaren geleden
  • Meid ze zijn gewoon jaloers, bij mij plagen ze soms ook af en toe over Mainstreet enso..Niks van aantrekken ze houden uiteindelijk toch op.

    12 jaar
    10 jaren geleden
  • Wtf? Uitlachen alleen omdat je fan bent? Dat vind ik zo kikinderachtig. Ik vind het juist wel leuk dat jongens dat leuk vinden. Je moet je er proberen niks van aan te trekken. Probeer het aub. Xxx a mainiac :-)

    12 jaar
    10 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten