Skip to content
26 reacties
1846 weergaves

Vape kopen

Hey,
Ik wil online graag wegwerp vapes kopen. Wat is de beste voordelige website (waar ik op kan bestellen zonder dat er op mijn bankapp staat bijv: 16€ aan dampshop) wil natuurlijk niet dat mijn moeder het ziet ;)

17 jaar
9 maanden geleden

26 Reacties

  • Ik weet dat ik misschien een beetje laat ben, maar DOE HET NIET! Koop geen vapes, sigaretten etc je wordt alleen maar verslaafd en je maakt je lichaam kapot. DOE HET DUS NIET!

    19 jaar
    2 maanden geleden
  • @m16: de oplossing is stoppen.

    In vapes zit naast alle andere chemische rommel ook een hoop nicotine, die bewust bedoeld is om je daaraan verslaafd te maken.

    Je moet je ervan bewust worden dat die fabrikanten dat opzettelijk toevoegen, om jou tot hun slaaf te maken, dus levenslang afhankelijk van hen. Eens je dat echt ten volle beseft, wordt afkicken al wat gemakkelijker: dan moet je 'alleen nog maar' de lichamelijke verslaving breken en lichamelijk afkicken, met soortgelijke ontwenningsverschijnselen als bij andere drugverslaafden. Maar je moet niet meer de mentale afhankelijkheid breken.

    22 jaar
    4 maanden geleden
  • Nu de smaakjes verboden zijn mis ik de vapes echt. Zou er niet een oplossing zijn.

    16 jaar
    4 maanden geleden
  • Volgens een prof (kankerspecialist) hier is vapen bijna even schadelijk als roken. Er zit minder teer in, maar wel een hoop andere chemische stoffen zoals glycol (=familie van antivries) die kankerverwekkend en giftig zijn. En de langetermijn effecten zijn nog niet gekend.

    Bedenk: er zit ook een hoop nicotine in, zodat je snel zwaar verslaafd raakt aan vapen. Dat is immers hun business model. Een beetje zoals bij heroine dealers eigenlijk, maar dan legaal.

    Ik begrijp niet waarom je perse zou willen vapen? Je gaat toch ook niet perse rattenvergif of onkruidverdelger willen snuiven of spuiten? En je gaat jezelf toch geen willoze slaaf maken van dealers, legaal of illegaal? En daar dan nog fier op zijn?

    22 jaar
    6 maanden geleden
  • Dat wegwerp vapes slecht zijn voor het milieu dat klopt wel hoor.
    Dat ligt em vooral aan het feit dat bijna iedereen die dingen in willekeurige prullenbakken gooit.
    In elke vape zit een batterij in batterijen zitten zware metalen.
    Dan nog de vape vloeistof die chemisch is en misschien wel schadelijk voor het milieu.

    De inhoud van prullenbakken die langs de straat staan gaan meestal naar de afval verbranding.
    Die vapes verbranden nooit helemaal en worden er ook niet allemaal uit gesorteerd.
    Dus komen ze in de asresten op een stortplaats terecht.
    Vapes hoor je of naar de gemeente stort te brengen. Of in de batterijen bak bij de supermarkt te gooien.

    17 jaar
    6 maanden geleden
  • Ik hou het bij sigaretten . Van vapes weet men blijkbaar nog steeds niet welke schadelijke rommel er in zit , sigaretten zijn ook niet gezond maar daarvan weet men wél wat er in zit . Daarbij vind ik een sigaret lekkerder dan een vape haha .

    15 jaar
    6 maanden geleden
  • Ik zou het vapen gewoon laten voor wat het is rook sws niet en zeker niet die chemische vape.
    Een klasgenoot ging aan de vape is pas gestorven aan keelkanker en maar vapen en vapen .
    En een andere meid op school deed dat ook veel die had een kleine tumor in haar keel en is nu onder behandeling er was nog redden aan

    15 jaar
    6 maanden geleden
  • Niet aan beginnen zit er nu 2 jaar al aan en heb spijt dat ik ooit ben begonnen dus niet doen

    16 jaar
    6 maanden geleden
  • Wat gebeurd er anders meisje14? Gaat de planeet dan koken?

    19 jaar
    8 maanden geleden
  • Wegewerp vapes zijn zo'n beetje het meest vervuilende wat er is. Zelfs als het niet slecht is voor je gezondheid (wat het vast wel is) dan is het dus super slecht voor het milieu en klimaat.

    Wil je over 40 jaar ook nog een wereld om in te leven, koop geen wegwerp vapes!

    14 jaar
    8 maanden geleden
  • Ik zou sws niet vapen . Gisteren ging het nieuws erover longartsen constateren dat het chemisch is en je longer sneller kapot maakt dan roken .
    Maargoed tis mode en de jeugd slaat op hol lekker geurtje jaja intussen gewoon chemische dampen inhaleren

    15 jaar
    8 maanden geleden
  • J23 probeer even te kalmeren. Je gaat echt flink tekeer in dit topic

    19 jaar
    9 maanden geleden
  • Beste J18, Ik begrijp werkelijk niet waar jij vandaan haalt dat ik gelovigen aanval. In mijn verhaal over de BBC gaf ik alleen maar aan dat hoe je naar iets kijkt bepaald wordt door je overtuiging. Ik gaf nergens een oordeel over zoals jij dus wel doet.   In de Bijbel staat: Onderzoekt alle dingen en behoud het goede. Veel gelovigen geven er de voorkeur aan ziende blind en horende doof te zijn. (Staat ook in de Bijbel) Waarom? Onderzoeken kan namelijk tot twijfels leiden en dat moeten we als gelovige natuurlijk niet hebben.     Sommigen hangen het geloof aan dat vapen leuk, gezellig en volkomen ongevaarlijk is. Als ik dan wijs op een documentaire van de BBC is de reactie dat de BBC ongeloofwaardig is. Men wil de waarheid liever niet weten en in illusies blijven leven.     Lees voortaan eens wat beter wat er staat voordat je wat gaat roepen. Nu lijk je de heks van het forum wel.

    23 jaar
    9 maanden geleden
  • J23 ik vind jou comment wel bijzonder. Je valt anderen aan op hun geloof in een schepper. terwijl jij letterlijk aangeeft elk woord van de bbc te geloven.

    Ik vind het erg jammer dat je gelovigen op het forum aanvalt terwijl je zelf de bbc op handen en voeten draagt als jou waarheid en God. Ik zeg je, jij gaat bedrogen uitkomen.

    18 jaar
    9 maanden geleden
  • Zoals al eerder gezegd, voor mij mag iedereen roken en vapen zoveel hij of zij wil, maar hoe kan je denken dat het inademen van giftige dampen geen gezondheidsschade oplevert?
    Op de website van RTL Nieuws las ik dit artikel: "18 jaar jong, maar longen al kapot door vapen: Nederlandse longartsen 'heel bezorgd' ". Gaat over een meisje van 18 waarvan de artsen denken dat de kans groot is dat ze het niet gaat redden.
    Het is simpel, voor alles wat je doet in je leven krijg je vroeg of laat de rekening. Gezond leven wordt beloond, ongezonde dingen daar ga je voor moeten betalen. Soms al heel vroeg.

    23 jaar
    9 maanden geleden
  • Ik zou het niet doen. Stel je voor dat het nog slechter als roken blijkt te zijn?

    18 jaar
    9 maanden geleden
  • De BBC pretendeert onafhankelijk en objectief te zijn, maar jij gelooft dat dus niet. Sommigen denken dat de wereld en alles er op door een schepper gecreeerd is. Op de BBC zag ik een mooie documentairereeks, Earth, waarin getoond word hoe de wereld vanaf het begin geworden is tot wat het nu is. Creationisten zullen dan zeggen dat de BBC niet objectief is.
    Over het klimaat, en ook roken en vapen kan je ook anders denken. Dan is het misschien toch interessant om eens naar de visie van een wetenschapper te luisteren, al geloof je niet alles wat ze zeggen.

    Van mij mag iedereen roken en vapen wat hij of zij wil. Feit is dat 1 op de 7 rokers sterft aan longkanker. Met een beetje geluk hoor je bij die andere 6. In Oekraine is je overlevingskans als Rus kleiner, dus je kan de gok wagen. Wel een dure hobby overigens en de kwaliteit van leven gaat er niet op vooruit. COPD wil je ook niet hebben. Maar, je hoort bij de club en dat is ook wat waard.

    23 jaar
    9 maanden geleden
  • Niet doen
    Zonde van je geld en slecht voor je gezondheid
    Van mij mag het verboden worden of 10 X duurder maken. Dan stop je vanzelf wel.
    Je omgeving heeft ook last van jou verslaving.

    16 jaar
    9 maanden geleden
  • Opzich wel leuk die documentaires j23. Alles dan moet je wel goeie bronnen hebben. De bbc is niet echt een goede neutrale bron

    22 jaar
    9 maanden geleden
  • Als je wat meer wilt weten over vaping en wat dat met je doet, maandagavond 9.00 - 9.30 uur op BBC 1 Panorama, aflevering Teenage Vaping.
    Moeite met Engels verstaan? Kies voor subtitels dan kan je het horen en lezen. Ook goed voor je Engels. Zit een speciaal knopje voor op je afstandbediening.

    23 jaar
    9 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten