Skip to content
7 reacties
476 weergaves

help ik ben verslaaft aan drugs

ik kan niet meer 1dag zonder dan word ik gek! en wil het niet tegen me ma zeggen dat ik verslaaft ben ze weet dat ik gebreuk maar niet zo veel en vaak ik gebruik 2 tot 3 x op een dag en sins kort gaat het ok veder dat wiet wat kan ik het best doen!

14 jaar
13 jaren geleden

7 Reacties

  • jaja

    *speed   paar maatjes van me hadden dit ook, we hadden n groep zeg maar. en sommige gingen weer net iets verder. hun zijn na een afkickclienique geweest. ongeveer n jaar lang.

    18 jaar
    13 jaren geleden
  • hulp nodig?

    Ik denk dat het al heel positief is dat jezelf hieraan iets wilt veranderen... Natuurlijk kunnen mensen je raad blijven geven en je proberen te helpen maar uiteindelijk ga je toch zelf de kracht moeten vinden om hieruit te komen.
    Ik ken ook mensen die al ouder zijn dan jou en die ook met deze problemen zitten. Onlangs is 1 van deze vrienden gestopt en nu zijn we al 2 maand verder en hij zegt ook de dagen zijn met ups en down maar het gaat nu al veel beter dan in het begin.
    Drugs tast je lichaam aan, dus het is normaal dat je lichaam ook gaat moeten afkicken met de nodige bijverschijnselen... Zoek vooral steun bij vrienden die niet in die drugswereld zitten want deze heb je nu nodig ;). Ik hoop echt dat het je lukt om te stoppen maar vergeet niet dat stoppen begint met afbouwen! Succes  

    18 jaar
    13 jaren geleden
  • huh?

    1) geen drugs meer kopen. 2) bij het Consultatiebureau Alcohol en Drugs naar binnen lopen.

    18 jaar
    13 jaren geleden
  • ?

     wie heeft jou laten beginnen met drugs?

    14 jaar
    13 jaren geleden
  • ja weet precies wat ik gebruik?

    1.wiet 2.spiet 3.xtc

    14 jaar
    13 jaren geleden
  • Voorkomen

    Zorg ervoor dat je genoeg afleiding hebt en vraag eventueel hulp bij/van een instantie of een vriend/vriendin. Zorg er verder voor dat je geen geld bij je hebt om drugs te kopen en laat mensen het niet voor je kopen of voorschieten... Verder rustig afbouwen en niet in een keer stoppen...

    16 jaar
    13 jaren geleden
  • wat?

    Ehmmm.... weet je ook wát je gebruikt?

    17 jaar
    13 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten