Skip to content
10 reacties
1762 weergaves

Blowen zo verkeerd?

Hey hey Ik ben pas verhuisd vanuit amsterdam naar groningen en iedereen vind het raar dat ik blow en doet net of ik een drugaddict ben ofz ik blow ongv 2 a drie keer per maand is dit erg raar? Overigs blow ik niet alleen omdat t lekker is maar ook omdat ik een zenuw disorder heb en t pijn verminderd

17 jaar
6 jaren geleden

10 Reacties

  • @meisje 14 . Stop met blowen je overtreedt de wet . En handel je zelf ook dan zit je wel een paar jaar hoor . Ga jezelf maae aangeven en ik heb een boodschap aan de moderators want die obertreden oom de wet met dit topic en bepaalde topic,s over seks waar hele jonge kinderen op zitten . Dus stop met blowen want anders ben je een crimineel en criminaliteit is strafbaar .

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • woon ook in groningen en blow ook wel redelijk vaak iets meer dan jij maar bij ons is het best wel normaal. in groningen heb je toch ook gewoon overal dealers en alles en bij ons op school wordt er redlijk veel gedealeden geblowd dus idk vind het beetje raar. ( ik doe vwo btw en bij mijn school zitten alleen mensen die vwo of havo doen)

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Nee joh blowen is juist heel erg goed . Mijn pa handelt in deze grondstof als jij niet blowt krijgt hij geen geld goed bezig en blowen is nog gezond ook ??

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Beetje vaag bericht jongen 14 groet s.

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Nooit beginnen aan drugs hoor . Je komt er echt door in de problemen . En je lomt op den duur als je zelf wiet verbouwt in de maffia nou dat wil je echt niet als je hoort hoeveel moorden er in nederland en bedenk ook dat je als je wiet koopt dat je grote bazen steunt en dat de grote bazen meer kunnen dus nooit beginnen .

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Jullie denken dat blowen niet zo verslavend is het valt dan wel mee qwa schadelijkheid maar hebben jullie wel eens nagedacht over de wereld erachter mijn vader verbouwd al jaren wiet voor zijn eigen verkoop als kleine jongen alrijd al meegeholpen nu heb ik het contact met mijn vader gestopt maar hij werd gek hij verkocht en verbouwde illegale hoeveelheden mijn moeder en ik zijn door zijn verslaving en zijn bedrijf kapot gemaakt vele van mijn vader,s kennissen zijn vermoord we zij al meer als 10 jaar gescheiden heb hem q Al 2 jaar niet gezien en bedenk maar jongens begin nooit want je vindt nooit meer een vriend of vriendin en je zit echt dik in de problemen dus denk maar eens aan dit verhaal als je en blowtje rookt

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • In de randstad is het heel normaal om te blowen. Mijn hele school blowt zowat. Ook vergeten mensen vaak dat blowen minder schadelijk is dan drinken. Je blowt niet eens heel veel gewoon lekker doen waar je zin in hebt

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik woon ook in groningen en bij oms is het wel redelijk normaal hoor

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Je bent van Amsterdam naar Groningen verhuist. Je moet begrijpen dat in de randstad überhaupt blowen normaler is dan daarbuiten. Trek je er niks van aan. Ik hoop dat het slijt.

    21 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik zal niet zeggen dat het raar is; het is uiteindelijk jouw keuze of je blowt of niet. Maar besef wel dat er nadelen en risico's zijn aan blowen: je kunt verslaafd raken, blowen kan ook voor negatieve ervaringen zorgen en het kan bij jongeren ook de ontwikkeling van de hersenen negatief beïnvloeden. Daar komt bij dat de officiële verkoop van hasj en wiet in Nederland wel gedoogd wordt, maar dat de productie ervan illegaal is. Dat betekent in de praktijk dat een deel van het geld dat je besteedt aan blowen, bij misdadigers belandt. Dus weeg de voor- en nadelen goed tegen elkaar af.

    19 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten