Skip to content
2 reacties
700 weergaves

Mn vriend heeft het uit gemaakt

Ik zit in de put mn vriend heeft vorige week onze verkering uit gemaakt naar 3 jaar. Ik zit er behoorlijk mee ik dacht dat ik ware was voor hem en sinds het uit is drink ik veel ste veel. Ik weet niet meer hoe ik moet leven zonder hem. hij valt meer op gespierd dan op een buikje. Ik heb geprobeerd om te praten met hem waarom het ineens uit is. Hij vind me saai en lui geworden. Wat de meeste mensen doen is chocola eten bij liefdes verdriet en ik niet

Kunnen jullie me advies geven hoe ik er mee om moet gaan

20 jaar
1 jaar geleden

2 Reacties

  • Hoi TS, ik zit nu in dezelfde fase, mijn relatie is ook net opgebroken daar een eenzijdige actie van mijn ex. Ik hou nog veel van hem en ben zoekende hoe hier mee om te gaan.

    Ben nog niet toe aan een ander, hou nog teveel van hem. Ook ik heb gepraat, maar het enige dat eruit komt: de koek is op! Heb daar veel verdriet van! Liefs en veel sterkte.

    20 jaar
    1 jaar geleden
  • Lieve jongen, liefdesverdriet is één van de ergste vormen van verdriet en hoe hard het ook klinkt, je zult hem uit te hoofd moeten zetten. Tijd heelt alle wonden zeggen ze weleens en dat geldt zeker voor liefdesverdriet! Ga geen uitwegen zoeken in chocola eten of alcohol drinken! Dat lost niets op! Echt niet! Dat maakt het alleen nog maar erger en dan zal je uiteindelijk OF af moeten vallen van teveel chocola eten OF af moeten kicken van een alcoholverslaving die je zeker op jouw leeftijd echt niet wilt hebben ! Zoek afleiding, ga met andere vrienden uit, probeer plaatsen/momenten/muziek die je aan hem doen herinneren te vermijden. Desondanks zal je regelmatig verdrietig worden en dat geeft ook niks, dat hoort bij het verwerkingsproces en uiteindelijk zal je gaan beseffen dat er wel degelijk een leven bestaat zonder hem! Uiteindelijk zal je misschien zelfs gaan beseffen dat hij helemaal niet zo geweldig was als je nu denkt. Ook ik ben de liefde van mijn leven kwijtgeraakt (aan een andere jongen.. :'( ) en dat heeft mij vreselijk veel pijn gedaan maar ik heb het na een tijdje een plekje kunnen geven. Levenservaring heet dat! Geniet nu even van je vrijheid als vrijgezel, samen met vrienden/familie/clubje en wie weet loop je weer een andere jongen tegen het lijf die misschien nog wel 10x beter/leuker/liever is dan jouw ex-vriendje!

    Sterkte ermee! En schrijf hier gerust alles van je af! We zijn er om je te helpen !

    23 jaar
    1 jaar geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten