Skip to content
4 reacties
70 weergaves

help ik twijfel nog heel erg en ben een erge stresskip hiihi

ik ben normaal altijd regelmatig ongesteld en sinds de laatste keer paar dagen te laat ong 3, maar heb vlak voordat ik nu weer ongesteld moest worden, was al 1 dag te laat, maar op die dag zegmaar met mn vriend wel beetje gespeeld enzo maar geen seks gehad, hij heeft mij wel gevingert en ik hem afgetrokken $ maar weet niet of ik zwanger kan zijn want hij is niet klaargekomen en heeft sowieso vijf min gewacht voordat hij mij vingerde, dus dat sperma moet buiten de vagina dan meestal wel dood zijn... en het was in de periode dat ik niet echt vruchtbaar ben.. maar ben nu een paar dagen meer te laat en ben echt bang dat er iets goed fout zit ik was altijd regelmatig, en ik durf dat mn moeder al helemaal niet tevertellen want ik heb een oudere vriend, daar weet ze wel van hoor, maar een test halen ben ik ook bang dat ik iemand tegen kom of mn moeder erachter komt, straks mag ik hem nooit meer zien! en de dokter lijkt me ook best eng hiih, moet ik nu gewoon afwachten??? pls help me !!!! zit er echt heel erg mee kan er soms niet van slapen !

14 jaar
12 jaren geleden

4 Reacties

  • het antwoord :)

    hee, allemaal bedankt voor jullie reactie op mijn verhaal. ben de dag dat ik het schreef savonds ongesteld geworden! gelukkig niks aan de hand dus, maar ik ga wel goed oppassen in het vervolg om mijn bange gedachtes niet te laten voor komen, want ik was echt erg bang dat er iets fout was. maar alsnog bedankt want jullie hebben mij als nog heel erg geholpen met julie reacties   groetjes

    14 jaar
    12 jaren geleden
  • ..

    Zoals ik het lees: Jij hebt hem afgetrokken, en hij heeft jou gevingert. Dan kan je sowieso niet zwanger zijn. Maakt niet uit hoe lang er tussen zit. Al doe je het tegelijkertijd. Zo lang hij zijn sperma niet heeft aangeraakt met zijn hand, is de kans echt klein. Maar ik had ook een keer gelezen dat door stress je menstruatie wordt uitgesteld. Dus juist doordat je zo stresst dat het alleen maar langer duurt, en dan ga je alleen maar meer stressen. Nergens voor nodig.      

    17 jaar
    12 jaren geleden
  • hooi

    het is natuurlijk ook heel erg dat jij er soms niet van kunt slapen, en jij wilt natuurlijk ook gewoon zekerheid. ik zou wel even een bezoekje aan de dokter doen want hij kan jou als allerbeste vertellen wat er aan de hand is. en het is toch mischien wel beter als je het aan je moeder verteld , want zei kan jou hier ook heel goed mee helpen en je moeder is toch iemand die dit wel graag wil weten want dan kan zij ook helpen. ik zou eerst wel naar de dokter gaan. De dokter heeft ook zwijgplicht! Heel veel sterkte hiermee, Xx 

    13 jaar
    12 jaren geleden
  • hallo meisje 14

    het maakt niet uit of hij klaargekomen is van alleen voorvocht kan je al zwanger worden. je moet gewoon zeker weten dat hij niet aan zn penis heeft gezeten en daarna jou is gaan vingeren. als je onzeker bent zou ik toch naar de dokter gaan want je krijgt meer spijt als je ermee gaat wachten. en ik weet natuurlijk niet hoe je moeder is maar ik gok als je het haar verteld dat ze jullie voorlopig niet alleen samen meer laat voordat je de pil hebt.   groetjes

    16 jaar
    12 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Slaap lekker!

    Slaap lekker!

    Uit onderzoek blijkt dat 1 op de 10 jongeren af en toe slecht slaapt. Het wordt vervelend wanneer je langere tijd problemen met slapen hebt. Wat zijn de oorzaken en hoe kun je beter slapen? Je leest het op JouwGGD.nl.

    Ga naar Jouwggd.nl over Slaap lekker!
  • Tips om gezond aan te komen

    Tips om gezond aan te komen

    Je kunt eten wat je wilt maar er komt geen grammetje aan. Of je voelt je mager en wilt dolgraag wat kilo’s erbij. Jij bent één van de mensen die moeilijk kan aankomen. Lees onze 5 tips om gezond aan te komen op JouwGGD.nl

    Ga naar Jouwggd.nl over Tips om gezond aan te komen
  • Bang voor de tandarts

    Bang voor de tandarts

    Bloedend tandvlees, plaque op je tanden en uit je mond ruiken? Liever niet! Maar wat als je bang bent voor de tandarts? Je leest onze tips op JouwGGD.nl.

    Ga naar Jouwggd.nl over Bang voor de tandarts
  • Zanzu, mijn lichaam in woord en beeld

    Zanzu, mijn lichaam in woord en beeld

    Zanzu.nl is een website over seksualiteit en seksuele gezondheid. De informatie is in veel talen beschikbaar.

    Ga naar Zanzu.nl over Zanzu, mijn lichaam in woord en beeld
  • Wat zijn apenpokken (monkeypox)?

    Wat zijn apenpokken (monkeypox)?

    Monkeypox, vaak apenpokken of apenpokkenvirus genoemd, is een virusinfectie die zich nu ook in Europa verspreidt. Het virus is voor de meeste mensen niet gevaarlijk, maar wel vervelend. Je leest er meer over op JouwGGD.nl.

    Ga naar Jouwggd.nl over Wat zijn apenpokken (monkeypox)?

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten