Skip to content
4 reacties
108 weergaves

niet ongesteld en negatief test

ik heb dus seks gehad (veilig). en nu ben ik al een week of 2 weken overtijd met mijn ongesteldheid. ik heb ook een test gedaan die is negatief! mijn borsten doen wel pijn maar derest heb ik niks van misselijkheid of vermoeidheid of eet problemen.. ik ben echt bang dat ik toch zwanger ben.. maar me test was negatief dus weet iemand wat er aan de hand is? ik ben dus 2 weken of ongv een week overtijd en heb pijn aan me borsten en tepels WEET IEMAND WAT DTA BETEKENT?

15 jaar
12 jaren geleden

4 Reacties

  • Meisje met uitleg

    hoi , ik denk niet dat je zwanger bent ... ik ben met mijn maandstonden al een maand overtijd geweest ... en niks aan de hand maar ik had wel veel witverlies heb je dat ook ? ps als je borsten pijn doen jeuken, groeien ze . sit denk ik .. en ga voor de zekerheid misschien naar de dokter ? :)  veel geluk

    13 jaar
    12 jaren geleden
  • bijna hetzelfde

    ik heb ook met mn vriendje zegmaar beetje gespeeld maar niet echt seks ofzo.. ik heb hem afgetrokken en hij mij gevingert, maar daar zaten wel sowieso 5 minuten tussen dus meestal is da voorvocht wat ik dan heb aangeraakt echt wel dood buiten de vagina.. maar ben ookal paar dagen over tijd en ben heel erg bang dat ik toch zwanger ben ofzo..  hij is niet klaargekomen of iets dergelijks.. durf geen test te doen ben bang dat mn moeder erachter komt, en de dokter vertrouw ik niet echt en het is een man.. maar ben nog maar 14 en ben zo erg bang, als ik zwamnger ben is echt mn hele leven overhoop.... reageer pls als iemand weet wat ik heb of wat ik moet doen! en over die zere borsten dat heb ik ook maar verder ook niks...

    14 jaar
    12 jaren geleden
  • waarschijnlijk

     @M15 Als je dus niet zwanger bent is om een of andere reden je cyclus wat in de war en je hormonen protesteren wat in je borsten net als vlak voor ongesteldheid. Dat komt vaker voor. Neem anders over een paar dagen nog een test of ... je bent tegen die tijd al lang (vertraagd) ongesteld. Ir.

    22 jaar
    12 jaren geleden
  • hoi

    pijn aan je tepels is miss niet zo raar hoe lang is het geleden dat je seks gehad hebt? kun je geen last van je tepels hebben omdat je vriendje er mee gespeeld heeft? miss kun je een zwangerschaps test bij de dokter doen (met of zonder je vriendje) veel sterkte ermee!   Xx,. M

    14 jaar
    12 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Slaap lekker!

    Slaap lekker!

    Uit onderzoek blijkt dat 1 op de 10 jongeren af en toe slecht slaapt. Het wordt vervelend wanneer je langere tijd problemen met slapen hebt. Wat zijn de oorzaken en hoe kun je beter slapen? Je leest het op JouwGGD.nl.

    Ga naar Jouwggd.nl over Slaap lekker!
  • Tips om gezond aan te komen

    Tips om gezond aan te komen

    Je kunt eten wat je wilt maar er komt geen grammetje aan. Of je voelt je mager en wilt dolgraag wat kilo’s erbij. Jij bent één van de mensen die moeilijk kan aankomen. Lees onze 5 tips om gezond aan te komen op JouwGGD.nl

    Ga naar Jouwggd.nl over Tips om gezond aan te komen
  • Bang voor de tandarts

    Bang voor de tandarts

    Bloedend tandvlees, plaque op je tanden en uit je mond ruiken? Liever niet! Maar wat als je bang bent voor de tandarts? Je leest onze tips op JouwGGD.nl.

    Ga naar Jouwggd.nl over Bang voor de tandarts
  • Zanzu, mijn lichaam in woord en beeld

    Zanzu, mijn lichaam in woord en beeld

    Zanzu.nl is een website over seksualiteit en seksuele gezondheid. De informatie is in veel talen beschikbaar.

    Ga naar Zanzu.nl over Zanzu, mijn lichaam in woord en beeld
  • Wat zijn apenpokken (monkeypox)?

    Wat zijn apenpokken (monkeypox)?

    Monkeypox, vaak apenpokken of apenpokkenvirus genoemd, is een virusinfectie die zich nu ook in Europa verspreidt. Het virus is voor de meeste mensen niet gevaarlijk, maar wel vervelend. Je leest er meer over op JouwGGD.nl.

    Ga naar Jouwggd.nl over Wat zijn apenpokken (monkeypox)?

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten