Skip to content
12 reacties
2125 weergaves

Hele tijd een stijve

Ik zit thuis of op school of waar dan ook de hele tijd met een stijve. Niet 24 uur per dag maar wel vaak en ook wel lange tijd. Soms is dit wel leuk maar het is ook vaak gewoon vervelend. Is dit normaal? Hebben meer jongens hier last van? Ik ben bang dat iemand het zal merken. Of dat ik me thuis uitgekleed heb dat m'n ouders of zusje het zullen zien. Wat moet ik doen?

15 jaar
5 maanden geleden

12 Reacties

  • @j21 ja dat durf ik wel, waarom niet? Niemand ziet en weet dat jij je aan het aftrekken bent tenzij je natuurlijk vergeet om de deur op slot te doen en ik kom vrij snel klaar dus niemand die het weet. Ik weet zeker dat er wel meer jongens zijn die zich op het toilet van school aftrekken

    16 jaar
    1 maand geleden
  • Meisje 16@ jij lust er wel pap van he haha

    21 jaar
    1 maand geleden
  • Jongen 16@ durf jij je echt af te trekken op school? En hoe lang duurt het meestal voordat je klaarkomt?

    21 jaar
    1 maand geleden
  • Ik heb dat ook heel vaak (ook op school in de klas terwijl er helemaal geen aanleiding voor is) en hoop dan dat andere het niet zien maar ik denl dst je er weinig aan kan doen. Als ik er last van krijg ga ik meestal naar het toilet om me ff snel af te trekken. Meestal helpt dat wel.

    16 jaar
    1 maand geleden
  • Op jouw leeftijd is dat heel normaal, kan soms vervelend zijn maar je kunt er weinig aan doen. Even aftrekken is een optie maar dat kan natuurlijk niet altijd en overal.
    Ik had hetzelfde rond jouw leeftijd, vooral als ik met mn beste vriend samen was waar ik stapelverliefd op was maarja, ik homo, hij hetero helaas.
    Als je wat ouder wordt verdwijnt dit wel weer, alhoewel ik momenteel nog regelmatig op de gekste plekken en momenten een stijve krijg, maar meestal heeft dat wel te maken met dingen waar ik aan denk of jongens waar ik naar kijk. Het is meer onder controle zeg maar..

    23 jaar
    4 maanden geleden
  • Ik heb daar eigenlijk nooit last van

    12 jaar
    4 maanden geleden
  • Ik vind jongens, die dat hebben, extra interessant. Bij deze jongens werkt alles gelukkig goed. Jullie zijn mijn helden. Stoer, mannelijk en vooral heel aantrekkelijk. Laatst was er een leuke jongen van 15 jaar, die naast mij zat en ook de hele tijd een stijve had. Ik heb toen deze jongen spontaan een zoen gegeven. Hij lachte toen naar mij en daarna heb ik heerlijk met deze jongen gezoend. Waarschijnlijk had ik dat niet zo snel gedaan als deze jongen niet een stijve had gehad. Hij vond het erg lekker, vertelde hij mij na afloop. En eerlijk gezegd kon deze jongen ook heerlijk zoenen.

    16 jaar
    5 maanden geleden
  • Ik had dat al toen ik 12 was (en toen wist ik niet anders dan dat een piemel om te plassen was) en het is nooit over gegaan. Nu nog steeds heel erg vaak last van een stijve.

    22 jaar
    5 maanden geleden
  • Ja heb ik ook maat. Beetje verbergen, maar ook niet te druk maken. Ik zie andere gasten soms ook met een boner lopen. Je bent niet de enige

    15 jaar
    5 maanden geleden
  • En als je ff aftrekt? blijft het dan niet een tijdje weg? dat lukte bij mij wel zo...

    19 jaar
    5 maanden geleden
  • Ohja heb ik ook man. Wordt vanzelf minder denk ik.

    17 jaar
    5 maanden geleden
  • Ja, is normaal helaas. Had ik op jouw leeftijd ook last van. Gaat vanzelf weer over.

    Je kan er niet veel aandoen. Meerdere keren rustig diep ademhalen achter elkaar, hielp bij mij soms een beetje. In ieder geval is het belangrijk dat je onderbroek groot genoeg is zodat je penis, ook in erectie, niet afgekneld zit. Koop dus op tijd grotere onderbroeken. Het liefst strakzittende boxers.

    Hier vind je nog trucjes om een erectie te verstoppen: https://nl.wikihow.com/Een-erectie-verstoppen

    22 jaar
    5 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Slaap lekker!

    Slaap lekker!

    Uit onderzoek blijkt dat 1 op de 10 jongeren af en toe slecht slaapt. Het wordt vervelend wanneer je langere tijd problemen met slapen hebt. Wat zijn de oorzaken en hoe kun je beter slapen? Je leest het op JouwGGD.nl.

    Ga naar Jouwggd.nl over Slaap lekker!
  • Tips om gezond aan te komen

    Tips om gezond aan te komen

    Je kunt eten wat je wilt maar er komt geen grammetje aan. Of je voelt je mager en wilt dolgraag wat kilo’s erbij. Jij bent één van de mensen die moeilijk kan aankomen. Lees onze 5 tips om gezond aan te komen op JouwGGD.nl

    Ga naar Jouwggd.nl over Tips om gezond aan te komen
  • Bang voor de tandarts

    Bang voor de tandarts

    Bloedend tandvlees, plaque op je tanden en uit je mond ruiken? Liever niet! Maar wat als je bang bent voor de tandarts? Je leest onze tips op JouwGGD.nl.

    Ga naar Jouwggd.nl over Bang voor de tandarts
  • Zanzu, mijn lichaam in woord en beeld

    Zanzu, mijn lichaam in woord en beeld

    Zanzu.nl is een website over seksualiteit en seksuele gezondheid. De informatie is in veel talen beschikbaar.

    Ga naar Zanzu.nl over Zanzu, mijn lichaam in woord en beeld
  • Wat zijn apenpokken (monkeypox)?

    Wat zijn apenpokken (monkeypox)?

    Monkeypox, vaak apenpokken of apenpokkenvirus genoemd, is een virusinfectie die zich nu ook in Europa verspreidt. Het virus is voor de meeste mensen niet gevaarlijk, maar wel vervelend. Je leest er meer over op JouwGGD.nl.

    Ga naar Jouwggd.nl over Wat zijn apenpokken (monkeypox)?

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten