Skip to content
6 reacties
4002 weergaves

heeel nodig plassen..

Hoi allemaal,
toen ik op de bassischool zat is dit soort dingen me heel vaak gebeurt:
wij gingen altijd rekenen en daarna gelijk naar buiten voor de pauze.
tijdens het rekenen mag je nooit naar de wc en ik was dus een keer vergeten om thuis nog even te plassen. de rekenles was een half uur en ik had er na een tijdje super spijt van dat ik niet even thuis ben geweest, ik moest heel dringend plassen..
na een half uur stond ik echt op ontploffen en jongens naast me zagen dat ik mijn benen steeds over elkaar deed en zat te schuifelen, dat was echt heeel erg gênant..
ik had echt 5 keer aan de leraar gevraagd of ik alsjeblieft naar de wc mocht maar het bleef nee :(
toen de bel eindelijk ging en ik naar de wc rende ( de wc was naast onze kapstokken) kwam er een meester die zij dat iedereen meteen naar buiten moest en hij stuurde mij ook naar buiten want er waren altijd meiden die gingen kletsen in de wc.. ik kon echt wel huilen.
de pauze is altijd een kwartier en ik stond echt heel gespannen in een hoekje op het schoolplein en ik probeerde mijn plas op te houden, de tijd ging echt ongelooflijk sloom. ik moest gewoon ZO nodig, niet normaal gewoon.. toen de bel ging rende ik echt als een gek naar de wc's, ik had het gelukkig gered maar het moest ook echt geen milliseconde langer duren..

heeft iemand dit ook wel eens gehad?
( ik heb of had geen problemen met mijn blaas )

13 jaar
5 jaren geleden

6 Reacties

  • Urg.... Ik had het echt vreslijk erug............ Ik had een uitleg en ik mocht niet terwijl die uitleg een half uur duurde en toen moesten we naa buiten en dat waas 1 kwartier en toen moetsen we het lokal in en heb ik de hele grond er BIJNA onder geplast gelukkig deed ik het pas in de wc (daar was het toen wel nat)

    10 jaar
    5 jaren geleden
  • Ja ik was altijd te stoer om daarover te praten dus deed ik maar of ik niks had. Nu praat ik er wel over op school enzo. Gellukkig mag jij nu ook meer op school.

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik heb met de leraar afgesproken dat ik altijd naar de wc mag zonder het te vragen.

    ( ik had het niet alleen op de basischool)

    13 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik ben zelf (denk ik) 1 van die zeldzame jongens die lekt als die echt heeeel nodig moet plassen. Ik ben lang niet zoo handig geweest op school, als ik in mijn broek lekte wist ik niet wat ik eraan moest doen dus liet ik het gewoon opdrogen en alleen thuis schone kleding aantrekken. Elke dag toch weer proberen om op tijd bij de wc te komen.
    Op de middelbare school in de 1e ben ik echt aangepakt, een leraar die me aanspreekt op een natte vlek in mijn broek en zegt dat ik het aan mijn ouders moet vertellen voor de huisarts vervolgens. Voelde of ik afgemaakt werd maar ik heb toch allemaal gedaan wat die leraar zij. Geen flauw idee wat dat allemaal ging veroorzaken toen.
    Van een lieve huisarts erg veel geleerd en die liet me kennis maken met speciale luiers wat wel schokkend was, ik dacht op mijn 12e dat luiers alleen voor baby,s bestonden maar toch aangenomen van de huisarts om ze voor te schrijven en dat ik ze (vrijwillig) ging gebruiken. Ik vond mezelf wel stoer dat ik het gered heb tot de MAVO eerste klas maar nu voelde ik me echt niet stoer. Gewoon in de 4e maand van mijn eerste jaar op de hoge school en bijna op mijn 13e voor het eerst in luiers is vreselijk appart. Achteraf ben in blij dat een leraar me betrapt heeft op een natte broek voordat ik luiers gebruikte. Ik ben al 2 jaar niet nat gezien door mn klasgenoten en ik ben de enigste die gewoon naar de wc kan gaan wanneer ik maar wil zonder te vragen.

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Meisje 13 jaar, heb je dit op de middelbare niet meer?

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • ja heb ik op de basisschool ook heel vaak meegemaakt, bij mij in de klas was het ook heel vaak nee als ik nodig moest, als je het 3x vroeg dachten ze pas bij zichzelf van ooh hij moet dus heeeel erg nodig.
    benen steeds over elkaar en schuifelen onder de les heb ik vaak genoeg gedaan op de basisschool. Ik lekte heel erg snel als ik super nodig moest en ze mij op de basisschool niet meteen lieten gaan, niet alles in mijn broek maar zeker weten wel een natte onderbroek als ik dan bij de wc ging plassen na de les. Dikke faal dus. Toch proberen te verstoppen voor iedereen. Het ergste vond dat ik de hele dag meurde.

    Nu op de middelbare school dacht ik dat het me niet meer ging gebeuren maar daar zat alles nog meer tegen. wc,s verder weg, minder wc,s. Onder de les toch vaak weer erg nodig moeten, vaak lieten ze me na 1x vragen ook niet gaan, pas als ze zenuwachtig van me werden mocht ik vaak pas gaan. Ik ben door deze klas heel vaak met een natte vlek in mijn broek gezien. (niet heel nat maar gewoon een nat rondje aan de voorkant van mijn spijker broek bij mijn kruis) dan zijden klasgenoten van je hebt in je broek gepist ! Op een dag moest ik ook weer heel nodig onder lestijd, zoo erg dat ik moest rennen en onder het rennen gewoon in mn broek lekte. Toen ik het lokaal inkwam zag een leraar dat ik een natte vlek in mijn spijkerbroek had. Dat hij het zag was heeel erg gênant.. maar hij kwam ook op mn tafel leunen en ging een serieus gesprek aan waar de hele klas bij was dat ik het thuis moet gaan vertellen aan mijn ouders dat ik ongelukjes heb en of ze me dan naar een huisarts stuurden, daar moest ik van huilen. Dat was het toppunt van gênant.

    Daarna heel veel gênante dingen gehad: gewoon echt alles verteld aan mijn ouders, die hebben me naar de huisarts gestuurd.
    Na op mijn 12e een nieuw woord geleerd.... incontinent.

    15 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Slaap lekker!

    Slaap lekker!

    Uit onderzoek blijkt dat 1 op de 10 jongeren af en toe slecht slaapt. Het wordt vervelend wanneer je langere tijd problemen met slapen hebt. Wat zijn de oorzaken en hoe kun je beter slapen? Je leest het op JouwGGD.nl.

    Ga naar Jouwggd.nl over Slaap lekker!
  • Tips om gezond aan te komen

    Tips om gezond aan te komen

    Je kunt eten wat je wilt maar er komt geen grammetje aan. Of je voelt je mager en wilt dolgraag wat kilo’s erbij. Jij bent één van de mensen die moeilijk kan aankomen. Lees onze 5 tips om gezond aan te komen op JouwGGD.nl

    Ga naar Jouwggd.nl over Tips om gezond aan te komen
  • Bang voor de tandarts

    Bang voor de tandarts

    Bloedend tandvlees, plaque op je tanden en uit je mond ruiken? Liever niet! Maar wat als je bang bent voor de tandarts? Je leest onze tips op JouwGGD.nl.

    Ga naar Jouwggd.nl over Bang voor de tandarts
  • Zanzu, mijn lichaam in woord en beeld

    Zanzu, mijn lichaam in woord en beeld

    Zanzu.nl is een website over seksualiteit en seksuele gezondheid. De informatie is in veel talen beschikbaar.

    Ga naar Zanzu.nl over Zanzu, mijn lichaam in woord en beeld
  • Wat zijn apenpokken (monkeypox)?

    Wat zijn apenpokken (monkeypox)?

    Monkeypox, vaak apenpokken of apenpokkenvirus genoemd, is een virusinfectie die zich nu ook in Europa verspreidt. Het virus is voor de meeste mensen niet gevaarlijk, maar wel vervelend. Je leest er meer over op JouwGGD.nl.

    Ga naar Jouwggd.nl over Wat zijn apenpokken (monkeypox)?

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten