Skip to content
16 reacties
8332 weergaves

In broek gepoept, ervaring?

Ik heb gister in mijn broek gepoept :O.
Het gebeurde toen ik van school naar huis fietste, gelukkig maar een klein beetje! Thuis alles weer schoongemaakt.
Hebben jullie dit wel eens gehad? En wat is jullie ervaring?

18 jaar
6 jaren geleden

16 Reacties

  • Meisjes snappen sneller als je een beetje incontinent bent, ze zijn veel zorgzamer heb ik gemerkt. In de eerste klas van mijn vmbo rende ik 6x per dag naar de wc om te plassen en er was een meisje die dat ook had, en die kwam ik telkens tegen bij de wc, zij was de allereerste die mij durfde te vertellen dat ik een kleine blaas had. Meisjes gebruiken maandverbanden enzoo. Van een meisje heb ik dus geleerd dat een jongen in de 1e op zn 13e luiers kan gebruiken overdag wat voor mij een nieuw idee was.

    Mischien vinden jullie het spannend om erin te poepen maar zou ik nooit doen. Wat luiers voor mij doen is dat ze me droog houden als ik lek en het geeft geen gedoe op school. Meestal lekte ik een straal, dan loop je normaal gesproken met een natte boxer rond. Met een luier niet. Ik wil absoluut niet lekken maar toch gebeurt het, een luier geeft je een 2e kans om niet weer in je broek te pissen.

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Ach, misschien kun je haar vertellen dat het ooit gebeurd is en dan kijken hoe ze reageert. De meeste mensen accepteren toch heel wat van hun partner. Misschien vindt ze het wel helemaal niet erg. Uiteindelijk is het wel zo dat iedereen poept, zelfs de knapste meisjes.

    23 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik bedoelde inderdaad bed plas ongelukjes goed dat je er van af bent. Mijn vriendin vind het geen probleem als ik een luier draag ze snapt wel dat ik er nog niet aan toe ben om zonder te slapen. Dus ik draag ze gewoon als we bij elkaar slapen maar van het poepen weet ze niet. Daar schaam ik me toch wel voor omdat zij een meisje is dus dat doe ik niet waar zij bij is. Het is zeker gemakzuchtig de opluchting voelt wel goed net als een volle broek maar niet geil vind ik haha.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Vlak nadat ik op mijn 15e van de luiers af was heb ik nog één keer in bed geplast, maar dat was het dan ook. Sindsdien is het nooit meer misgegaan. De poepluiers die ik had toen ik tussen de 12 en 15 was waren nooit ongelukjes, dat was puur gemakzucht om niet naar de wc te willen gaan en ik vond het ook wel spannend en geil om te doen. Ik heb daarna nog wel een paar keer in mijn onderbroek gepoept, maar daar ben ik sinds ik 17 was en mijn eerste vriendin kreeg ook wel mee gestopt.

    23 jaar
    5 jaren geleden
  • Jongen van 23 ja dat bedoel ik dus. Als ik erin gepoept heb blijf ik er ook niet zo lang in zitten. Nat maakt me verder niet uit. Wel goed dat het bij jou helemaal over is gegaan, heb je nooit meer een ongelukje gehad sinds toen?

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Jongen van 18, dat klopt inderdaad. Ik had de luiers voor bedplassen, maar als ik 's ochtends wakker werd en voelde dat ik moest poepen, maar ook graag op mijn slaapkamer wilde blijven, dan deed ik het in mijn luier. Dan was ik in ieder geval van de aandrang om te poepen af. En de Tena slips zijn prima geschikt voor een grote boodschap. Vaak deed ik mijn luier dan na een half uur tot een uur wel uit om te gaan douchen.

    23 jaar
    5 jaren geleden
  • Er zijn wel meer jongens die ze dragen. Ik ken er twee die hetzelfde hebben als ik. Jongen van 13: ik had toen ik 13 was net als jij nog ongelukjes het komt wel toch goed dat je op deze manier je broek droog houd. Ik hoef ze dus overdag niet meer maar alleen om te slapen. In het weekend of nu in de vakantie houw ik ze wel langer om. Vroeger waren mijn ouders daar op tegen maar niet heel streng in als ik dan bijvoorbeeld zat te gamen in de ochtend in mijn luier wisten ze wel,dat ik dan plas liet lopen. Maar nu ben ik overdag helemaal zindelijk en zeggen ze daar nooit meer wat van zolang ik in huis maar een joggingbroek er over heen doe en je het niet ziet. Meeste dagen ben ik al nat als ik wakker word maar het gebeurd dat ik als ik droog ben er in ga plassen omdat ik geen zin heb om op te staan. Dat doen er wel meer dat zal jongen van 23 ook wel gedaan hebben dat is hetzelfde als met poepen erin. Die luiers zijn heel goed en ze voelen altijd droog alleen op het laatste niet meer. Het is wel raar dat ik een jonngere broertje heb van 16 die nu al een paar maanden helemaal droog is ook ‘s nachts geen tena meer om heeft maar bij hem is het vanzelf over gegaan dus dat komt bij mij nog wel.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • @ jongen 23, goh jij ook ? Ik ken geen andere jongens die ze dragen. Ik heb weleens stiekem bij een vriend in de badkamer gezocht of ze die thuis bij hun gebruiken. Ik draag ze nu een maand ongeveer en voel me er erg "speciaal" mee. Voor dingen zoals als ik op school onder lestijd erg nodig moet plassen en moest rennen naar de wc maar dan nog met een natte vlek in mijn broek terug komen. Ik vindt vooral het droge gevoel van ze fijn. Als je lekt dan heb je een paar uur een natte boxer. Een tena daar zakt een straal of druppels zoo in en is de binnenkant echt droog. Ik baal er wel van als er wat ingaat. Maar ik kan er mee de les uitgaan en binnen 5 minuten terug komen.

    13 jaar
    5 jaren geleden
  • Ooh snachts natuurlijk en Ja dat merk ja, ik praat er nog niet zoo makkelijk over maar hier durf ik wel. De allereerste keer dat ik hoorde dat ik ze ga krijgen dacht ik dat het een speciaal vrouwen merk was, nogal vernederend. Je ziet hun ook op tv reclames. Ik heb ook heel vaak gehad dat ik niet door kon gaan met wat ik deed. Zoals bij ons in de middelse pauze op school. Vaak gehad dat ik dan moet plassen. Paar keer gehad dat er een wachtrij stond. Kan ik meteen naar de wc gaat alles goed. Vaak een wachtrij gehad. Dan krijg ik vreselijke kramp en wordt ik langzaam nat. Dan moet ik ook ech naar huis onverwacht. Dus daarom ook overdag voor mij sinds kort.

    13 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik droeg vroeger ook altijd Tena Slip luiers en uit ervaring weet ik dat die ook prima een grote boodschap aankunnen. Natuurlijk moet je het dan wel snel verschonen omdat je het gaat ruiken, maar het gaat normaal gesproken in ieder geval niet lekken.

    23 jaar
    5 jaren geleden
  • Nee haha dat is waar een volle luier met voetbal boeit wel. Ik bedoelde meer dat het niet uitmaakt als ik het in mijn luier heb thuis die ik ‘s nachts draag. Welke speciale luiers heb jij dan ik gewoon tena slip net als de meeste.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik denk dat iedereen dat weleens heeft meegemaakt, vooral als je ziek bent en je buik doet gek. Eerste reactie is toch het 100% verborgen houden voor iedereen want niemand mag zien dat het gebeurd is. En misschien naar huis toe vluchten zonder de reden te zeggen tegen anderen want misschien vinden anderen het belachelijk dat je in je broek poepte. Een luier is daar beter geschikt voor maar boeit dan echt wel hoor, bij voetbal. Je draagt ze niet alleen voor jezelf maar ook voor de anderen om je heen, voor geurtjes enzoo.

    Ik heb zelf een hele kleine blaas en ga met de bus naar school als ik sochtens in de bus nodig moest lekte ik soms mijn hele boxer nat van de kramp van ophouden. Het ergste vond ik dat ik dan de hele dag meurde op school maar je kon niks doen. Tot ik die hele speciale luiers ervoor kreeg. Nog steeds niet makkelijk want ook die wil en probeer ik 100% droog te houden.

    13 jaar
    6 jaren geleden
  • Ja ik heb dat ook wel eens maar eigenlijk hetzelfde als jongen van 23 omdat ik snachts nog een luier om heb. Soms heb ik een poepluier als ik last heb van mijn buik. Het opruimen is bijna hetzelfde als met een plasluier en dat doe ik toch elke ochtend: gewoon douchen. De laatste keer dat ik het overdag had is vet lang geleden toen was ik 16 of 15. Dat vond ik wel vervelend want je kan dan niet door met wat je aan het doen bent. Ik was toen aan het voetballen. Met luier of broekje boeit dat niet want verschoon je gewoom als het uitkomt.

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • Ok, gelukkig was dit zowat de eerste keer sinds mijn zevende,
    dit bericht is per ongeluk (ik weet niet hoe) 2 keer op het forum gekomen.

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • Heb ik geen ervaring mee, ik vindt het moeilijk om te snappen dat iemand per ongeluk in zijn broek kan poepen, maar dat kan iemand anders ook van mij denken want ik heb ook wat. Ik hoop wel dat dit een echt bericht (topic) is want anderen zetten er ook zomaar wat op denk ik, dit bericht staat ook 2x op dit forum.

    Ik weet dat het bestaat, er kan zoo iets beschadigd raken in je lichaam als je bijvoorbeeld aangereden wordt of verkeerd van je fiets valt. De zenuwen in je rug bijvoorbeeld. Als je elke dag per ongeluk in je broek poept heb je pas echt een probleem want andere mensen haten het als ze het ruiken waardoor je eenzaam wordt.

    Ikzelf heb een beetje incontinentie en draag alleen luiers op plekken waar ik absoluut niet per ongeluk in mijn broek mag plassen, thuis draag ik meestal niet, op school draag ik wel. Als ik overdags over luiers moet praten dan noem ik het een INCO. Op school draag ik ze meer om me veilig en zeker te voelen want je bent 8 uur ver van huis weg. Als ik moet plassen ga ik naar de wc maar ik heb gewoon vaak ongelukjes. Luiers draag ik dus meer als ondergoed voor alle zekerheid, ik heb soms dagen dat ik thuis voor naar school gaan een luier omdoe en als ik weer thuis kom dezelfde ongebruikt is.

    Bij mij gaat het zeker mis als ik nodig moet plassen en de wc op school staat een kleine wachtrij voor of als iemand in de klas een goeie mop vertelt en ik in de slappe lach schiet, ik lach altijd hard mee maar soms schrik ik dan ook dat ik in mijn broek aan het plassen ben daardoor. Dat zijn de ongelukjes die ik heb.

    Dat is inderdaad een enorm verschil met normaal ondergoed, het is me gebeurd gebeurd met normaal ondergoed in de les. Dan stond ik op van mijn stoel in de klas als de les afgelopen was en zag de hele klas dat ik een natte plek in mijn broek had en ik kon de rest van de dag vrij nemen want ik moest thuis douchen en was koud en nat. Gebeurd het nu nog weleens onverwacht in een inco luier onder lestijd dan schrik ik even en ben even boos op mezelf dat ik het niet helemaal volledig kon ophouden want ik werk er wel aan om het beter op te kunnen houden, maar ik kan op mijn plekje blijven zitten in de les en afmaken waar ik mee bezig ben. inco luiers absorberen erg goed. Je hebt een ongelukje maar tegelijk neemt een luier het ook op net of het niet gebeurd is. Het is meteen weer droog ondergoed. Na het lesuur ga ik dan wel echt naar de wc om de rest uit te plassen. Ik ben op school sinds luiers nooit meer nat gezien en voel me er dus enorm zelfverzekerd in.

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Tot mijn 15e droeg ik luiers vanwege bedplassen, maar ik had soms ook wel een poepluier. Maar dat was nooit zo'n probleem met schoonmaken, en een luier is er natuurlijk meer geschikt voor dan gewoon ondergoed. Inmiddels draag ik al jaren geen luiers meer en heb ik ook al jaren niet meer in mijn broek gepoept.

    23 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Slaap lekker!

    Slaap lekker!

    Uit onderzoek blijkt dat 1 op de 10 jongeren af en toe slecht slaapt. Het wordt vervelend wanneer je langere tijd problemen met slapen hebt. Wat zijn de oorzaken en hoe kun je beter slapen? Je leest het op JouwGGD.nl.

    Ga naar Jouwggd.nl over Slaap lekker!
  • Tips om gezond aan te komen

    Tips om gezond aan te komen

    Je kunt eten wat je wilt maar er komt geen grammetje aan. Of je voelt je mager en wilt dolgraag wat kilo’s erbij. Jij bent één van de mensen die moeilijk kan aankomen. Lees onze 5 tips om gezond aan te komen op JouwGGD.nl

    Ga naar Jouwggd.nl over Tips om gezond aan te komen
  • Bang voor de tandarts

    Bang voor de tandarts

    Bloedend tandvlees, plaque op je tanden en uit je mond ruiken? Liever niet! Maar wat als je bang bent voor de tandarts? Je leest onze tips op JouwGGD.nl.

    Ga naar Jouwggd.nl over Bang voor de tandarts
  • Zanzu, mijn lichaam in woord en beeld

    Zanzu, mijn lichaam in woord en beeld

    Zanzu.nl is een website over seksualiteit en seksuele gezondheid. De informatie is in veel talen beschikbaar.

    Ga naar Zanzu.nl over Zanzu, mijn lichaam in woord en beeld
  • Wat zijn apenpokken (monkeypox)?

    Wat zijn apenpokken (monkeypox)?

    Monkeypox, vaak apenpokken of apenpokkenvirus genoemd, is een virusinfectie die zich nu ook in Europa verspreidt. Het virus is voor de meeste mensen niet gevaarlijk, maar wel vervelend. Je leest er meer over op JouwGGD.nl.

    Ga naar Jouwggd.nl over Wat zijn apenpokken (monkeypox)?

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten