Skip to content
1 reacties
1226 weergaves

Broek plassen van angst

Ik zat 1 keer een horrorfilm te kijkrn bij zo'n vriend thuis en nog 2andere vriendinnen, en pas op de hrlft van de film moest ik heel nodig plassen je zou dan denken dat ik naar een wc zou gaan maar ik durfde toen niet te gaan. Maar toen ik de film door zat te kijken kwam er een heel eng stuk voor dat mij zo erg liet schrikkrn dat ik plaste in me broek ik schaamde me dood toen. Kdagt dat mij egt niet zou gebeuren maar tog gebeurde het Bij wie is er ook zoiets gebeurd

14 jaar
9 jaren geleden

1 Reacties

  • Ja zoiets is mij laatst ook overkomen, we waren met een vriendengroep bij een vriend die alleen thuis was. Wij gingen toen ook een horrorfilm kijken, en die was echt heel eng. Op een gegeven moment moest ik toen ook naar de wc, maar durfde eigenlijk niet. Ik heb toen eerst mijn beste vriend gevraagd of die met me mee wilde gaan, maar hij wou niks van de film missen en ik moest me niet aanstellen. Dus toen ben ik toch maar alleen gegaan. Toen ik onderweg naar de wc was sprong opeens uit het niets zijn kat voor mij langs. Ik schrok daar zo erg van dat ik de controle verloor, en dus in mijn broek plaste. Ik schaamde me zo erg. Sta je dan als 15 jarige in een natgeplaste broek.

    15 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Je kunt niet meer reageren. Deze discussie is op 15-01-2019 om 14:26 gesloten.

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Online zelfhulptraining - Wie ben ik?

Weet jij wie je bent? In deze online training leer je hoe jij denkt, doet en voelt. Wat is jouw identiteit?

Lees meer over Online zelfhulptraining - Wie ben ik?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?

Vriendschap

Wil je graag andere jongeren ontmoeten, maar vind je dat lastig? Geef je leven een sociale boost, kijk eens op join-us.nu!

Lees meer over Vriendschap

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten