Skip to content
1 reacties
618 weergaves

poepen tijdens het zwemmen en het niet door hebben

een tijdjeg eleden ben ik opvakantie geweest in spangje op een camping en daar ging ik bijna iedere dag geswommen maar heb 4 keer gehad dat ik tijdens het zwemen mijn zwembroek had gepoept zonder dat ik het door had ik merkte het pas tijdens het poepen en dan snel uit het water en op de fiets naar het toilet gebouw en ook een keer gehad dat ik tijdens het fietsen nog verder poepte omdat ik het niet meer kon houden hier in nederland ook een keer last van gehad was aan het zwemmen in vaart met een paar vrienden ook achter deboot met een surfplank en toen ook mijn zwembroek volgepoept op de surfplank wassik er toen maar tijdens het varen van ofgesrongen in mijn zwem broek half naarbeneen gedaan onderwater en de poep er van af gehaalt . gelukkighad ik al die keren een onderbroek aan tijdens het zwemmen onder mijn zwem broek . hebbenn sommige van jullie daar ook last van ?

15 jaar
9 jaren geleden

1 Reacties

  • Ja ik ben incontinent en dit houd in dat ik nog in mijn broek en bed plas jij het dit met ontlasting het is toch wel handig als je even naar de huisarts gaat en het zegt tegen je ouders dan kun je er matriaal voor krijgen

    18 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Je kunt niet meer reageren. Deze discussie is op 15-01-2019 om 14:26 gesloten.

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Online zelfhulptraining - Wie ben ik?

Weet jij wie je bent? In deze online training leer je hoe jij denkt, doet en voelt. Wat is jouw identiteit?

Lees meer over Online zelfhulptraining - Wie ben ik?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?

Vriendschap

Wil je graag andere jongeren ontmoeten, maar vind je dat lastig? Geef je leven een sociale boost, kijk eens op join-us.nu!

Lees meer over Vriendschap

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten