Skip to content
5 reacties
623 weergaves

Zittend plassen

Als ik zittend ga plassen, moet ik altijd mijn piemel naar beneden drukken. Wie plast ook zittend en moet dit ook? En vegen jullie dan je plasser af of laat je het druppelen?

14 jaar
10 jaren geleden

5 Reacties

  • De buren van ons hebben sindskort een apparaat tegen katten ingezet. Het is een groen/zwart kastje. Er zit tevens een flitslamp op. Het geeft een hele hoge pieptoon af. Dat geluid veroorzaakt bij mij oorpijn en migraine klachten. Maar de huisarts weet hier niet veel over te vertellen wat dit nu is. Het is een zeer vervelend geluid en dat vinden mijn leeftijdgenootjes ook. Die krijgen soortgelijke klachten van dat apparaat. Hebben meer kinderen hiervan hinder? Het is vergelijkbaar met een mosquito.

    14 jaar
    10 jaren geleden
  • Ik plas liever staand. Als ik zit komt niet alles er helemaal uit, als ik m'n penis dan in m'n boxer doe loopt er nog wat uit en zit ik met een pisvlek.

    18 jaar
    10 jaren geleden
  • met je eens jongen 16 als man pis je staand .pik uit de gulp en pissen maar.

    16 jaar
    10 jaren geleden
  • als echte jongen ga je toch staande je plas doen en ga je toch niet als een meid zitten. je kan dan ook beter je pik uitschudden na de plas en zelf kan je lekker naar de straal kijken. na het stappen gaan we met meerdere jongens wild plassen ,echt stoer zo naast elkaar.

    16 jaar
    10 jaren geleden
  • omdat ik in bed plast moet ik zittend mijn plas doen en oefeningen doen met mijn plasser door steeds de plas te stoppen .wel wennen om als jongen zittend te plassen. ik laat hem gewoon uitdruppelen .ben jij dan ook bedplasser.

    15 jaar
    10 jaren geleden

Plaats een reactie

Je kunt niet meer reageren. Deze discussie is op 15-01-2019 om 14:26 gesloten.

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Online zelfhulptraining - Wie ben ik?

Weet jij wie je bent? In deze online training leer je hoe jij denkt, doet en voelt. Wat is jouw identiteit?

Lees meer over Online zelfhulptraining - Wie ben ik?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?

Vriendschap

Wil je graag andere jongeren ontmoeten, maar vind je dat lastig? Geef je leven een sociale boost, kijk eens op join-us.nu!

Lees meer over Vriendschap

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten