Skip to content
7 reacties
137 weergaves

ik voel me zo oud...

ik heb me altijd veel ouder gevoeld dan 15 ik interesseer me heel erg voor filosofie en geschiedenis enzo, veel meer dan kleren en make-up. ik probeer me wel jong te gedragen, maar dat voelt heel dom. ook ben ik bang dat ik nooit een vriendje zal krijgen.... ik heb wel vrienden, maar ik ken niemand die me voelt zoals ik. heeft iemand misschien tips, of wil iemand er iets over zeggen.

15 jaar
13 jaren geleden

7 Reacties

  • ook

    Ik ben ook geinteresseerd in geschiedenis en dat soort dingen Dat is tovh heel normaal? En dat je je ouder voelt,dat heeft iedereen wel eens denk ik...

    13 jaar
    13 jaren geleden
  • maak je geen zorge

    ik vind die dingen ook leuk gechidenis blijf gewoon je zelf

    14 jaar
    13 jaren geleden
  • komt goed! had en heb ik ook!

    hej ik heb dat ook altijd gehad hoor... ben niet echt iemand die lekker uitgaat naar disco ofzo... kheb stukke oudere vriendne.. en voel me daar ook goed bij... tussen jongere voel ik me onzeker en niet op me gemakt.. weetje de juiste mensen komen vanzelf op je pad:D komt allemaal goed!!!  

    19 jaar
    13 jaren geleden
  • Goed zo!

    Ik voel me soms ook ouder, soms ook alsof ik 8 ben. Ik heb [rare] interesses voor een 14 jarige zoals : Klassieke muziek Geschiedenis- mysteries[ook in combi met geschiedenis] Piano spelen  etc Ik vindt het niet raar maar somige mensen wel!! Schaam je niet, durf er vooruit te komen. Denk wel tactisch na, als je twijfelt ;niet doen!succes meid

    14 jaar
    13 jaren geleden
  • Trots

    Ik vind dat je heel trots mag zijn op je karakter en persoonlijkheid. Je moet niet bang zijn om jezelf te laten zien, mensen moeten je maar lekker accepteren zoals je bent.   Jou staat een mooie toekomst te wachten, dat kan ik je verzekeren.     Je hoeft ook echt niet bang te zijn, dat je nooit een vriendje zal krijgen. Dat komt allemaal vanzelf, ik was zelf al 17 toen ik aan mijn eerste relatie begon en ik heb nog steeds met diezelfde jongen. Overhaast dan ook niets op dit gebied want als je de juiste jongen heb gevonden merk je het vanzelf. 

    19 jaar
    13 jaren geleden
  • hetzelfde

     hey... ik ben 14, maar word door vrienden en leerkrachten altijd voor ouder aangezien in mijn doen en laten, want ik hou niet zo van dat rondspringen zoals andere kinderen van m'n leeftijd doen. leerkrachten vinden ook altijd dat ik volwassener ben dan andere kids, en dat ze altijd vinden dat ik alleen maar zinnige dingen zeg ofzow..   mijn vader vind het ook altijd knap als ik vertel over muziek heb, en dat ik dan zeg dat ik muziek ook echt kan beleven en zow...   dus ik voel je gevoel (xD)

    14 jaar
    13 jaren geleden
  • Komt goed

    Waarom zou je je hier zorgen over maken meid..? Maakt toch verder niet uit dat je je ouder voelt..das beter dan je jong voelen/gedragen hoor ;) Wat je zowiezo niet moet doen is bang zijn om geen vriendje te krijgen. Ik heb ook nog geen vriendin, maar komt heus vaneigens wel zeg ik altijd maar. En als je iets ouder ben ga je ook meer uit waarschijnlijk...dan ontmoet je ook veel nieuwe mense hea ;) Dus zou je hier nog niet te druk mee maken. Komt allemaal goed =D

    17 jaar
    13 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten